Δεν παίρνουν εισιτήρια Άρης και Παναθηναϊκός

Την απόφαση να μη διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, Άρη και Παναθηναϊκό, έλαβε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς η αστυνομία δεν εγγυάται την αποφυγή επεισοδίων στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Την απόφαση να μη διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, Άρη και Παναθηναϊκό, έλαβε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, καθώς η αστυνομία δεν εγγυάται την αποφυγή επεισοδίων στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 9 Φεβρουαρίου (19:45, Δ.Τ). Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας σήμερα, η ΚΑΕ Άρης αιτήθηκε 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, αλλά η αστυνομία δεν συναίνεσε. Από 50 προσκλήσεις θα λάβουν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ Άρης, για τον τελικό στο κλειστό «Δύο Αοράκια», χωρητικότητας 5.500 θεατών, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Απαγορεύοντας τη μετακίνηση οργανωμένων, αστυνομία και ΕΟΚ προσπαθούν να προλάβουν συμπλοκή οπαδών στα μέσα μεταφοράς (πλοίο), αλλά και στο Ηράκλειο, με την ανησυχία να εντείνεται λόγω παρουσίας πολυάριθμων οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην ίδια πόλη. Η τελευταία φορά που ο τελικός Κυπέλλου διεξήχθη εκτός Αθηνών ήταν στις 19 Φεβρουαρίου 2005, με φιναλίστ πάλι τον Άρη και τον Παναθηναϊκό και τόπο διεξαγωγής και τότε το Ηράκλειο της Κρήτης (Παναθηναϊκός-Άρης 72-68).
Τα εισιτήρια για τον τελικό θα διατίθενται σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και θα τιμώνται 20 και 30 ευρώ με απαραίτητη την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Όπως αποφασίστηκε, προσκλήσεις θα μοιραστούν και σε σωματεία της Κρήτης. Σε κανέναν φίλαθλο δεν θα επιτραπεί η είσοδος με διακριτικά ομάδας στο γήπεδο. Οι πόρτες του κλειστού θα κλείσουν μισή ώρα πριν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.