«Υποστήριξη χωρίς ακρότητες»

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών, χωρίς ακρότητες εξέδωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Δημοσίευση: 20/01/2014 - 10:12

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών, χωρίς ακρότητες εξέδωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μέσω της επίσης σελίδας της στο Facebook, η «πράσινη» ΚΑΕ υπογράμμισε πως υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σήμερα στις 19.30 για την 14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ! #PAOBCvsOLYMP

Εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης" (Τηλ. 210 6440010) ή μετά τις 16.30 στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, σε περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα.

Η ομάδα έχει ανάγκη τη φωνή και την υποστήριξή σας για να πάρει ώθηση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσετε μια ΕΚΠΛΗKΤΙΚΗ αλλά ΑΘΛΗΤΙΚΗ ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες, που μόνο ζημιά θα προκαλέσουν».