Καλαφατάκης: «Ψυχολογικό το πρόβλημα του Ρεθύμνου»

Ψυχολογικό και όχι τόσο αγωνιστικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΓΟΡ, όπως σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά την ήττα των Κρητικών από τον Ίκαρο Χαλκίδας.

Ψυχολογικό και όχι τόσο αγωνιστικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΓΟΡ, όπως σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά την ήττα των Κρητικών από τον Ίκαρο Χαλκίδας.

Ο κόουτς του Ρεθύμνου, μίλησε και για την επιστροφή του στο γήπεδο που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν το «σπίτι» του.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς και για μένα και για τον Ίκαρο. Για τον Ίκαρο ήταν ένας τελικός, καθώς προερχόταν από δύο άτυχα αποτελέσματα. Ήρθα να δω γνωστούς ανθρώπους που σέβομαι και τον κόσμο που για μια ακόμη φορά γέμισε το γήπεδο. Μπορεί να έμεινα λίγο καιρό, αλλά τα συναισθήματα μου γι’ αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της είναι δεδομένα. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, η ομάδα είναι καλά δουλεμένη, αλλά έχει περισσότερο ψυχολογικό πρόβλημα. Αυτό καλούμαστε να διορθώσουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Καλαφατάκη που συνέχισε:

«Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα εξαιρετικά και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που συνάντησα. Ο Ίκαρος το κέρδισε δίκαια, καθώς το ήθελε περισσότερο. Είχε φοβερά ποσοστά κι αυτό σημαίνει ότι ήμασταν κακοί στην προσωπική άμυνα. Μπήκαμε με κάποια τρικ στο ματς, αλλά όταν πλησιάσαμε στους πέντε πόντους, ο Ίκαρος έδειξε χαρακτήρα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, καθώς έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Συγχαρητήρια στον κόουτς Λυκογιάννη και στον κόσμο, μακάρι ο Ίκαρος να σωθεί, γιατί η Χαλκίδα αξίζει να έχει αυτή την ομάδα».

Τους παίκτες του Ρεθύμνου, εκπροσώπησε ο Φάνης Κουμπούρας ο οποίος δήλωσε:

«Χαίρομαι που γυρίζω πίσω, εδώ ξεκίνησα, είναι ωραία να υπάρχει ομάδα στην πόλη. Για άλλο ένα ματς κυνηγούσαμε από το πρώτο μέρος. Στο πρώτο μέρος φάγαμε 49 πόντους και 80% στα δίποντα και τελικά ο Ίκαρος τελείωσε με 79% ποσοστό που είναι εξωπραγματικό. Επαναλάβαμε τα ίδια λάθη και σε ένα ακόμα ματς είχαμε περισσότερα λάθη από ασίστ. Η πραγματική μας εικόνα είναι καλύτερη, αλλά η ψυχολογία μας είναι πολύ πεσμένη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.