Πρίφτης: «Νίκη διπλής σημασίας»

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για μια επιτυχία διπλής σημασίας.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για μια επιτυχία διπλής σημασίας. Ο προπονητής των Ροδιτών έμεινε φυσικά ικανοποιημένος από την κατάκτηση των δύο βαθμών, αλλά και από τη νέα καλή εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την σημερινή εμφάνιση. Κυρίως γιατί προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τα πάντα μέσα από ένα ομαδικό πνεύμα. Κι αυτό φαίνεται κι από την συγκομιδή των πόντων, πάντα υπάρχει κάποιος που προσφέρει. Η νίκη έχει διπλή σημασία. Αρχικά την ουσία που είναι οι δύο βαθμοί που μας βοηθούν να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας και στη συνέχεια η απόδοσή μας στα τελευταία δυόμισι παιχνίδια, βάζω μέσα και το ένα ημίχρονο από το παιχνίδι με τον Ίκαρο, που η ομάδα έχει σημαντική βελτίωση. Υπάρχει ένας γύρος ακόμη, τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του, αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να υπάρχει στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.