Γκιστ: «Να είμαστε δυνατοί»

Να παρουσιαστεί αποφασισμένος ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλει ο Τζέιμς Γκιστ.

Να παρουσιαστεί αποφασισμένος ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλει ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε πως το ντέρμπι της Δευτέρας είναι ένα ξεχωριστό ματς και πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί δυνατή. Παράλληλα, μίλησε και για τη νίκη επί της Αναντολού Εφές. Ο Γκιστ μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφές στο πρόσφατο ματς της Ευρωλίγκας:

«Σίγουρα είχαμε πάθος για να κατακτήσουμε τη νίκη και αυτό έπαιξε ρόλο. Θέλαμε να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε στην επίθεση κάποια ζητήματα ενώ στην άμυνα ήμασταν εξαιρετικοί, αλλά μετά βγάλαμε περισσότερη ενέργεια στην επίθεση, ενώ η άμυνά μας ήταν όπως έπρεπε».

Για τα στοιχεία που έδειξε στο παρκέ το «τριφύλλι», ιδιαίτερα εκείνο της αλληλοκάλυψης που δεν έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου να πάρει κάτι καλύτερο

«Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι το κάθε δευτερόλεπτο. Το κλειδί είναι να υπάρχουν σωστή επικοινωνία, καθαρό μυαλό και αντίληψη του χώρου. Να ξέρουμε πού πρέπει να είμαστε και να παρακολουθούμε τις κινήσεις των αντιπάλων μας όταν είναι στην επίθεση. Σαφέστατα και μπορούμε να παίξουμε με περισσότερη διάρκεια».

Για το «τρία στα τρία» που έχει κάνει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στο Τop 16

«Κάθε παιχνίδι σε αυτή τη φάση είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα και οι διαφορές που θα πάρεις. Αν χάσεις ένα ματς μπορεί να σε επηρεάσει στο επόμενο, αλλά το θέμα είναι να χαίρεσαι ή να λυπάσαι για ένα βράδυ. Γενικά ο όμιλός μας κρέμεται πάνω σε μία τεντωμένη κλωστή και πρέπει να έχουμε ισορροπία».

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ:

«Η εκάστοτε αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι από μόνη της μια μεγάλη υπόθεση. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι που θέλει να το δει όλη η Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν θα παίξει ρόλο η στρατηγική, αλλά ποιος το θέλει περισσότερο. Ποιος θα πολεμήσει και θα κάνει βουτιά στο παρκέ, ακόμα και για τις χαμένες μπάλες. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με την ώθηση του κόσμου μας να κερδίσουμε το παιχνίδι που θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τον αγώνα του Κυπέλλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.