Μίνιτς: «Άφησαν την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση»

Ικανοποιημένος από την κατάσταση που βρήκε τον Άρη μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου για την Αναντολού Εφές δήλωσε ο Μίλαν Μίνιτς μετά τη νίκη επί του ΚΑΟΔ για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Ικανοποιημένος από την κατάσταση που βρήκε τον Άρη μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου για την Αναντολού Εφές δήλωσε ο Μίλαν Μίνιτς μετά τη νίκη επί του ΚΑΟΔ για τη 14η αγωνιστική της Basket League. Ο προπονητής των «κίτρινων» στάθηκε στο πάθος και τη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του και τόνισε πως θα είναι πανέτοιμοι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Νέναντ…  Έχει μια πολύ καλή σεζόν, έκανε μια σπουδαία νίκη με Ολυμπιακό και παίζει καλό μπάσκετ. Ήταν δύσκολο σήμερα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη η ομάδα του. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΚΑΟΔ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στη συνέχεια θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Αγγέλου για το πρόγραμμα που είχε και την ομάδα που άφησε. Μαζί με τον Παρασκευά Μουρατίδη και τη διοίκηση έχουν την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση. Η διοίκηση ό,τι θέλεις στο δίνει… Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να έχει καθαρό μυαλό και συγκέντρωση μόνο για μπάσκετ. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ της ομάδας γενικότερα για την προετοιμασία αυτές τις μέρες και πολλά περισσότερα στους παίκτες. Χρειάζεται να περάσει καιρός για να είσαι έτοιμος», ανέφερε.

Όσο για την άνετη νίκη του Άρη, τόνισε: «Η ομάδα είχε πολύ πάθος στην άμυνα και απόλυτη συγκέντρωση. Τα 26 λάθη και τα 3 επιθετικά ριμπάουντ το πιστοποιούν. Σε άλλα παιχνίδια η ομάδα δεχόταν 50 πόντους περίπου από ριμπάουντ και από τρανζίσιον. Επίσης είχαμε την πολύ καλή εμφάνιση του Ευθύμη Τσακαλέρη ο οποίος είχε μεγάλη βοήθεια όλη την εβδομάδα από τους συμπαίκτες του και κυρίως από τον Αντώνη Ασημακόπουλο που παίζουν και στην ίδια θέση. Ο Αντώνης έδωσε πολλά στα αποδυτήρια και πριν το παιχνίδια. Δημιούργησε πολύ καλή ατμόσφαιρα, με το κουράγιο που έδωσε σε όλους. Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, αλλά παραμένουμε ακόμη σε δύσκολη θέση για τον στόχο μας, θα συνεχίσουμε».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί είπε: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Δεν ξέρω πολλά για τον αντίπαλο. Γνωρίζω φυσικά τον φίλο μου τον Σούλη και την φιλοσοφία που έχει. Εμείς δεν κάναμε κάτι σήμερα. Κάναμε μια νίκη. Πρέπει στο επόμενο ματς να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε ακόμη δύο βαθμούς».

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης από πλευράς παικτών είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έκανε μεγάλες νίκες και θα ερχόταν εδώ να μας δυσκολέψει. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είμασταν καλοί με αποτέλεσμα να είμαστε πίσω στο σκορ. Στα υπόλοιπα τρία όμως επιβάλαμε τον ρυθμό μας και εκτός από κάποια λάθη στο τέταρτο αντεπεξήλθαμε άμεσα και δεν μας στοίχισαν. Ήταν μια δίκαιη και πολύ σημαντική νίκη».

Για την παρουσία του στην βασική πεντάδα τόνισε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσουμε. Δεν παίζει ρόλο αν ξεκινάς στην πεντάδα ή όχι…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.