Λιόγας: «Πικρή γεύση ο τρόπος που αντιμετωπιστήκαμε»

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Δημήτρης Λιόγας μετά την ήττα του Ηλυσιακού από τον Απόλλωνα Πατρών για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Δημήτρης Λιόγας μετά την ήττα του Ηλυσιακού από τον Απόλλωνα Πατρών για τη 14η αγωνιστική της Basket League. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως η ομάδα του έμεινε από λύσεις και δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο και υποστήριξε πως ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο Ηλυσιακός από τους διαιτητές του αφήνει πικρή γεύση.

«Είναι φανερό ότι η Πάτρα πήρε πολύ ενέργεια από τους Ρος και Μιλουτίνοβιτς και άλλαξε η ισορροπία της ομάδας. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και είχαμε προετοιμαστεί σωστά όμως σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι τραυματίστηκαν οι Καυκής και Στέφενς και μάλιστα ο Στέφενς σε φάση που κατά την γνώμη μου ήταν ορισμός αντιαθλητικού φάουλ, όπως και σε μία ακόμη περίπτωση στο πρώτο μέρος με τον Σμιθ. Εκτός του ότι δεν το πήραμε, τραυματίσθηκε κιόλας, έπειτα από σπρώξιμο από πίσω.

Παρόλα αυτά η ομάδα κατάφερε να συγκεντρωθεί ξανά παίξαμε πιο δυνατά, μας βοήθησε η ζώνη όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο μείναμε από λύσεις και δυνάμεις. Ο Άντερσον ήταν πολύ μόνος του και το γεγονός ότι ο συνήθως πολύ αθλητικός Στέφενς έπαιξε κάτω από το συνηθισμένο επίπεδό του μας στοίχισε. Αφήνει πικρή γεύση στο στόμα μου ο τρόπος που αντιμετωπίσθηκε η ομάδα από τους διαιτητές και είναι φανερό πως χρειάζεται ενίσχυση. Η νίκη με τον Πανελευσινιακό είναι πια ο τέλειος μονόδρομος. Συγχαρητήρια στον κόουτς Βετούλα, κοσμεί τον χώρο και του εύχομαι καλή συνέχεια», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Λιόγα.

Ο Τάσος Αντωνάκης, από την πλευρά των παικτών, σχολίασε: «Θέλαμε πολύ αυτό το ματς και προπονηθήκαμε σκληρά για αυτό. Για εμάς το σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με την Ελευσίνα κι ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.