Κίνητρο ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με το Ρέθυμνο

Κίνητρο στον κόσμο να πάει στο γήπεδο στον αγώνα με το Ρέθυμνο δίνει η διοίκηση του Ικάρου προκειμένου να γεμίσει το κλειστό της Χαλκίδας στον τόσο καθοριστικό για το μέλλον της ομάδας αγώνα.
Δημοσίευση: 17/01/2014 - 14:20

Κίνητρο στον κόσμο να πάει στο γήπεδο στον αγώνα με το Ρέθυμνο δίνει η διοίκηση του Ικάρου προκειμένου να γεμίσει το κλειστό της Χαλκίδας στον τόσο καθοριστικό για το μέλλον της ομάδας αγώνα. Όσοι φίλοι του Ίκαρου λοιπόν θα βρεθούν την Κυριακή στο κλειστό της Κανίθου θα έχουν προτεραιότητα για τον επόμενο εντος έδρας αγώνα με τον πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακό
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"O Ίκαρος Χαλκίδας ενημερώνει τους φιλάθλους του, πως όσοι βρεθούν στον αγώνα της Κυριακής (19/1-16.00) με αντίπαλο τον Ρέθυμνο θα έχουν προτεραιότητα, για την αγορά εισιτηρίου στο ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (ακόμα δεν έχει ορισθεί η μέρα και η ώρα διεξαγωγής του).

Όσοι, λοιπόν, αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα της Κυριακής με το Ρέθυμνο, θα πρέπει να κρατήσουν το απόκομμα του, ώστε όταν φθάσει η ώρα του ματς με τον Ολυμπιακό, να το δείξουν για να έχουν προτεραιότητα."