Βετούλας: «Μας ενδιαφέρει πως θα παρουσιαστούμε εμείς»

Κομβικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας.

Κομβικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής των Αχαιών τόνισε πως αντίπαλος της ομάδας του είναι ο χρόνος καθώς οι νέοι παίκτες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αφομοιώσουν τις απαιτήσεις του ματς
“Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Με τις πρόσφατες αλλαγές παικτών στο ρόστερ θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα εν γνώσει μας ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι να προσαρμοστούν. Ο Ηλυσιακός προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του Ρεθύμνου. Εμάς μας ενδιαφέρει πως θα παρουσιαστεί η ομάδα μας μετά τις τελευταίες προσθήκες παικτών και μετά ο αντίπαλος. Για εμάς αντίπαλος είναι ο χρόνος, αφού κάθε προπόνηση είναι σημαντική για να μπορέσουν τα νέα παιδιά να αφομοιώσουν, τι θέλουμε σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι.
 
Από την πλευρά των παικτών ο Παναγιώτης Καπερώνης τόνισε για τη σημασία πιθανής νίκης: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας αυτό με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, τόσο από βαθμολογική άποψη όσο και από ψυχολογική, καθώς προερχόμαστε από ένα σερί ηττών. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα και προσπαθήσαμε να ενσωματώσουμε τους νέους συμπαίκτες μας στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και ο στόχος μας είναι η νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.