«Αντίθετος στην κοινή συνάντηση»

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τη συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλου και τους αθλητικούς Εισαγγελείς, ανέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Δημοσίευση: 17/01/2014 - 11:40

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τη συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλου και τους αθλητικούς Εισαγγελείς, ανέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» θα κάνουν τα πάντα, ώστε το ντέρμπι των «αιωνίων» να διεξαχθεί τη Δευτέρα χωρίς προβλήματα.

Χαρακτηριστικά, ο Γιαννακόπουλος υπογράμμισε: «Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω «παρών».

Φτάνοντας όμως εκεί, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μία προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κκ Αγγελόπουλους.

Εφόσον είχα προηγουμένως ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης, θα είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου, δεδομένου ότι, μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις των κκ Αγγελόπουλων σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου πέρυσι μετά τον τελικό Κυπέλλου, το να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, χωρίς την παραμικρή εκ μέρους τους δήλωση συγνώμης, βαίνει πέρα από τα όρια της αξιοπρέπειάς μου.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία των Αθλητικών Εισαγγελέων. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε τη Δευτέρα να διεξαχθεί μία αθλητική αναμέτρηση σε ομαλότατη και κόσμια ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικός πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου».