Μάρκοβιτς: «Δύσκολο ματς με τον Άρη»

Αρκετά δύσκολη θα είναι η αποστολή του ΚΑΟΔ στο «Αλεξάνδρειο» κόντρα στον Άρη, όπως τόνισε ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Αρκετά δύσκολη θα είναι η αποστολή του ΚΑΟΔ στο «Αλεξάνδρειο» κόντρα στον Άρη, όπως τόνισε ο Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο τεχνικός των Δραμινών τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ συμπλήρωσε πως περιμένει βελτιωμένους τους «κίτρινους» μετά την έλευση του Νίμιτς.

Χαρακτηριστικά, ο Μάρκοβιτς τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα, ο οποίος γίνεται δυσκολότερος μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Άρη αλλά και την έλευση του κύριου Μίνιτς. Είναι δεδομένο ότι οι παίκτες του Άρη θα τα δώσουν όλα για την νίκη αλλά και να δείξουν την αξία τους στο νέο κόουτς. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40′ για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο. Δουλεύουμε καλά και πρέπει να το δείξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Από την πλευρά του, ο Θόδωρος Ζάρας τόνισε: «Ο αγώνας απέναντι στο Άρη είναι πολύ δύσκολος και ο ερχομός του νέου κόουτς δημιουργεί νέα δεδομένα. Εμείς θα επιδιώξουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας με συγκέντρωση, ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Είναι ένα ματς που θα δοκιμαστεί η ωρίμανση της ομάδας μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.