Μακ Κόλουμ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε εμπειρίες»

Όχι απογοήτευση ζητάει από τον κόσμο του Πανιώνιου ο Ερικ Μακ Κόλουμ ύστερα και από την δεύτερη ήττα των «κυανέρυθρων στη δεύτερη φάση του Eurocup.

Όχι απογοήτευση ζητάει από τον κόσμο του Πανιώνιου ο Ερικ Μακ Κόλουμ ύστερα και από την δεύτερη ήττα των «κυανέρυθρων στη δεύτερη φάση του Eurocup. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο και τόνισε πως στόχος τους είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στη συνέχεια.

«Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Eurocup, εκείνο που είναι το πιο σημαντικό είναι να μην απογοητευόμαστε.
Πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοί μας ότι εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτό βέβαια πάντα δεν είναι εφικτό, όπως για παράδειγμα στο ματς με τη Μπιλμπάο όπου μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα με τον πρωταθλητή Ευρώπης, κληθήκαμε να παίξουμε σε 48 ώρες εκτός έδρας με μια ισπανική ομάδα. Όλοι ξέρουν πως οι ισπανικές ομάδες παίζουν σε υψηλές ταχύτητες. Δυστυχώς παρότι το θέλαμε πολύ, δεν μπορέσαμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί και κοντά στο σκορ, στο δεύτερο η ομάδα μας δεν άντεξε από την εξάντληση.
Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά είναι η πραγματικότητα. Όσον αφορά στο παιχνίδι με τη Νίζνι και εκεί τα δώσαμε όλα, αλλά και πάλι δεν αντέξαμε μέχρι το τέλος. Όπως είδαμε, όμως, η Νίζνι για τη 2η αγωνιστική του «Last 32» κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα που μέχρι πριν λίγο αγωνιζόταν στους ομίλους της Ευρωλίγκα. Είχαμε πει και τότε ότι η Νίζνι είναι και αυτή μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας».
¨οσο για το μέλλον ο Μακ Κόλουμ τόνισε
«Εκείνο που οφείλουμε  να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να παλέψουμε όλους τους αγώνες για το Eurocup με επίγνωση ότι παίζουμε κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους και προσπαθώντας να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε εμπειρίες. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, που «χτίζει» βάσεις για το μέλλον και είναι πολύ σημαντικό ότι από την πρώτη σεζόν προκριθήκαμε στην δεύτερη φάση του Eurocup και ο Πανιώνιος βρίσκεται ξανά στην ελίτ της Ευρώπης. Με τις εμπειρίες που θα αποκομίσουμε την φετινή σεζόν, θα μπορέσουμε να έχουμε υψηλότερες βλέψεις για τα επόμενα χρόνια».

«Παράλληλα θέλουμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα», σημείωσε ο ΜακΚόλουμ και υπογράμμισε ότι: «Θέλουμε τον κόσμο, που μας εντυπωσίασε με την ατμόσφαιρα, την οποία δημιούργησε στον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, κοντά μας. Τέτοια ατμόσφαιρα πρέπει να δημιουργείται πάντα με την αρχή να γίνεται στην εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (19/1, 4 μ.μ.) με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.