Κούπερ: «Βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου»

Στην ομαδική δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ αποδίδει ο Ντι Τζέι Κούπερ την διάκριση του σε MVP του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Στην ομαδική δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ αποδίδει ο Ντι Τζέι Κούπερ την διάκριση του σε MVP του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.
Ο αμερικανός πλέι μέικερ του δικεφαλού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως βοηθήθηκε πολύ από τους συμπαίκτες του για να φτάσει να πάρει αυτό τον τίτλο.

«Είναι τιμητικό για μένα, αλλά είναι κάτι που οφείλεται κυρίως στην ομαδική δουλειά που έγινε στον ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν. Για να πάρω αυτό τον τίτλο, βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου και όλη η ομάδα»

Για το αν περίμενε μία τέτοια διάκριση τόσο σύντομα: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα καν τι να περιμένω, όταν ερχόμουν στην Ελλάδα. Εγώ απλά ερχόμουν εδώ ελπίζοντας ότι θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου κι αυτό προσπαθώ να κάνω από την πρώτη στιγμή. Και όταν άρχισα να καταλαβαίνω καλύτερα την διαφορά που υπάρχει με το μπάσκετ στην Αμερική, προσπάθησα να προσαρμόζω ανάλογα και το παιχνίδι μου».

Για τις προσδοκίες και τους στόχους που δημιουργεί ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη: «Δεν υπάρχει ποτέ κανένας λόγος να βάζεις παραπάνω πίεση από αυτήν που ήδη υπάρχει. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο πλάνο που έχουμε και δεν πρέπει να παρασύρουμε το μυαλό μας από τέτοιες βραβεύσεις. Και η ομάδα και εγώ προσωπικά. Το βασικό είναι ότι πρέπει να λειτουργούν όλα και όλοι στο πλαίσιο της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.