Μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της τη συμπαράσταση του κόσμου στα παιχνίδια με Έφες και Ολυμπιακό μόνο με τη φωνή.
Δημοσίευση: 16/01/2014 - 10:45

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της τη συμπαράσταση του κόσμου στα παιχνίδια με Έφες και Ολυμπιακό μόνο με τη φωνή.

Οι «πράσινοι» ζήτησαν από τους φιλάθλους να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα αλλά σε φίλαθλα πλαίσια, ώστε να αποφευχθούν πιθανές τιμωρίες στο μέλλον. Αναλυτικά:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού
Για την ομάδα μας έρχονται δύο συνεχόμενοι και ιδιαίτερα σημαντικοί αγώνες, στο σπίτι όλων μας, το ΟΑΚΑ.

Την Παρασκευή 17/1/2014 στις 21.45 θα αντιμετωπίσουμε την Εφές και την Δευτέρα 20/1/2014 στις 19.30 τον Ολυμπιακό.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επιθυμία μας είναι να σας περάσουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Επειδή ασχολείστε με την ομάδα μπορούμε να καταλάβουμε ότι αναγνωρίζετε τη σημασία και των δύο αναμετρήσεων.

Επειδή -ως συνήθως- πολλοί θα βρεθείτε στο ΟΑΚΑ, αφουγκραζόμαστε και δεχόμαστε με ευτυχία την αγάπη σας.

Και γνωρίζουμε ότι πάντα υποστηρίζετε με πάθος την ομάδα μας, που τόσες φορές μας έχει κάνει όλους περήφανους. Γι' αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι άπαντες είστε σε θέση και καταλαβαίνετε ότι οι παίκτες μας χρειάζονται τη φωνή σας και μόνο αυτή.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και να κάνουμε τους αντιπάλους να αισθάνονται ότι βρίσκονται στην πιο «δυνατή έδρα» της Ευρώπης.

Μπορούμε όμως και επιβάλλεται να το πετύχουμε αυτό μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, με απόλυτο σεβασμό στις προσπάθειες της ομάδας μας.

Θυμηθείτε πόσο άσχημη ήταν η εικόνα στο ΟΑΚΑ, με τα κενά καθίσματα, στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα, όπου εξαιτίας της τιμωρίας στερήθηκαν οι παίκτες την παρουσία σας, τη φωνή σας, την ώθηση που τους δίνετε.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Και θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής, γιατί ο κόσμος του είναι πρωταθλητής. Ποιοτικά και ποσοτικά.

Μένουμε μακριά από κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην ομάδα μας και δηλώνουμε με πάθος την αγάπη μας.

Ας μη ξαναβρεθούμε στη δυσάρεστη θέση ν' αγωνιστεί η ομάδα μας σε άδειο γήπεδο κι ας αποδείξουμε ότι μόνο εσείς, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο και σας περιμένουμε την Παρασκευή και τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Στο δικό μας «σπίτι», το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε όλοι μαζί να ενισχύουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε αυτά τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Εφές και τον Ολυμπιακό, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.

Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός.».