Μουν: «Έτοιμος για το ντέρμπι»

Σίγουρος πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε ο Τζαμάριο Μουν.
Δημοσίευση: 14/01/2014 - 09:08

Σίγουρος πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε ο Τζαμάριο Μουν. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως είναι πανέτοιμος για την πρόκληση που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και υπογράμμισε πως συγκέντρωσε πληροφορίες από παίκτες που έχουν αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους», για να συγκεντρώσει πληροφορίες, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρχικά, ο Μουν τόνισε στην εφημερίδα «Γαύρος»: «Είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Ξέρεις είναι μόνο μπάσκετ και από ό,τι γνωρίζω την μεγάλη τρέλα την έχουν σε αυτά τα παιχνίδια περισσότερο οι οπαδοί. Οι παίκτες απλά κάνουμε τη δουλειά μας. Για τους οπαδούς είναι περισσότερο ντέρμπι. Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός συμπλήρωσε: «Ρώτησα μερικούς ανθρώπους για αυτόν αλλά για να σου πω την αλήθεια κανείς από αυτούς δεν έχει αγωνιστεί στην ομάδα. Όλοι μου είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και αυτή πρέπει να είναι η πρώτη σου στάση εκεί. Είναι μια τέλεια επιλογή για να ξεκινάς την ευρωπαϊκή σου καριέρα».