«Να καταλάβουμε πού είμαστε και τι φανέλα φοράμε»

Ως ένα καλό μάθημα για να καταλάβουν όλοι σε ποια ομάδα βρίσκονται και ποια φανέλα φορούν χαρακτήρισε τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Πάτρας ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ως ένα καλό μάθημα για να καταλάβουν όλοι σε ποια ομάδα βρίσκονται και ποια φανέλα φορούν χαρακτήρισε τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Πάτρας ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο τεχνικός των «πράσινων» δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την προσέγγιση του αγώνα και τόνισε πως μάλλον οι παίκτες του δεν είχαν μεγάλο κίνητρο.

«Δεν προσεγγίσαμε σωστά το ματς, δεν είχαμε ενέργεια. Μάλλον δεν είχαμε και μεγάλο κίνητρο. Αυτό ήταν τελείως λάθος. Στο πρώτο ημίχρονο φύγαμε απ’ την τακτική για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνά μας και πήραμε μία διαφορά. Με προβληματίζει η εικόνα των παιδιών, στα οποία παραδώσανε μία διαφορά. Στην επίθεση μπορεί να είσαι κρύος και να αστοχήσεις, αλλιώς πώς μπορείς να χάσεις όλα τα αμυντικά ριμπάουντ; Εκεί δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Τα παιδιά απ’ τον πάγκο πρέπει να καταλάβουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που προσπαθεί μέσα απ’ την άμυνα να βρει ρυθμό. Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για όλους να καταλάβουμε πού είμαστε και τι φανέλα φοράμε. Καλή συνέχεια στην Πάτρα κι εμείς προχωράμε», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Από την πλευρά των παικτών,  ο Αντώνης Φώτσης, δήλωσε: «Είχαμε έναν αγώνα με την Πάτρα. Δεν είδαμε τον αγώνα όπως θα έπρεπε. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Ήταν πιο συγκεντρωμένοι κι έπαιξαν με μεγαλύτερη θέληση από εμάς. Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε ήταν η νίκη. Πρέπει να μας γίνει μάθημα καθώς μετά από μία κακή εμφάνιση μπορείς να κρατήσεις πράγματα για το μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.