Ο Μίνιτς στον πάγκο του Άρη

Ο Μίλαν Μίνιτς είναι ο νέος τεχνικός του Άρη, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Ο Μίλαν Μίνιτς είναι ο νέος τεχνικός του Άρη, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Ο Σέρβος τεχνικός εκτελούσε χρέη προπονητή στους «κίτρινους» και στο ξεκίνημα της περιόδου 2002/2003, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν εργαζόταν κάπου. «Ευτυχής που επιστρέφω» δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του ΑΡΗ, τον Μίλαν Μίνιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή έως το τέλος της σεζόν.

Ο Μίλαν Μίνιτς, θα καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο του ΑΡΗ, καθώς είχε εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή και τη σεζόν 2002-2003.

Ο κ. Μίνιτς πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.: «Είμαι ευτυχής που επιστρέφω στον πάγκο του ΑΡΗ και στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια. Ήρθα για να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια από τη Διοίκηση και συνεχίζουμε το αγωνιστικό πλάνο όπως ξεκίνησε. Ο ΑΡΗΣ είναι πάντοτε ΑΡΗΣ, με ένα τεράστιο όνομα, πλούσια ιστορία και χιλιάδες φιλάθλους. Διαπίστωσα ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα και οργάνωση, μέσα στην ομάδα, στα γραφεία και σε όλους τους τομείς. Θα συνεχίσουμε τη μεθοδική δουλειά, σε συνεργασία με το υπάρχον προπονητικό τιμ που κάνει εξαιρετική δουλειά, γιατί υπάρχουν μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και η ομάδα χρειάζεται τις νίκες. Πρέπει όλοι να δίνουν παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους, στις προπονήσεις και στα επίσημα παιχνίδια, αφού δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια».

Ιδιαίτερο είναι το «δέσιμο» του Μίνιτς με τον προκάτοχό του Βαγγέλη Αγγέλου, καθώς με δική του εισήγησή, την πρώτη φορά που είχε το τεχνικό πρόσταγμα στον Αρη, είχε προσληφθεί βοηθός ο τέως προπονητής του Άρη, ενώ ο Αγγέλου, αποφασίζοντας προ ημερών να μετακομίσει στην Τουρκία για την Εφές Ανατολού, πρότεινε στην ΚΑΕ την κάλυψη της θέσης του με τον Μίνιτς.

Στο παρελθόν ο Μίνιτς διετέλεσε συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, όπως και του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην Αρμάνι Μιλάνο. Για ένα μικρό διάστημα το 2004 ήταν πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί και στις Βοϊβοντίνα, Λοκομοτίβ Ροστόφ, Κολωνία. Υπήρξε τεχνικός σύμβουλος της εθνικής Μαυροβουνίου στο Ευρωμπάσκετ του 2011, όπως και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2009.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.