Λο: «Θα αποφασίσω σύντομα»

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για τη χειρουργική επέμβαση και τη θεραπεία που θα ακολουθήσει στη συνέχεια, ο Έϊσι Λο.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για τη χειρουργική επέμβαση και τη θεραπεία που θα ακολουθήσει στη συνέχεια, ο Έϊσι Λο. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως έχει δυο διαφορετικές προτάσεις για θεραπεία, κάτι που τον αναγκάζει να μελετήσει αναλυτικά και τις δυο περιπτώσεις. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού του πρότεινε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα τον επαναφέρει στην ενεργό δράση σε 1,5 μήνα, ενώ ένας Αμερικανός γιατρός, που εμπιστεύεται ο παίκτης, του πρότεινε επέμβαση, η οποία θα τον επαναφέρει στην ενεργό δράση το λιγότερο σε έξι μήνες.

Ο Λο δήλωσε στο περιθώριο του αγώνα μεταξύ του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού: «Έχω να αποφασίσω ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ιατρικές απόψεις αναφορικά με την θεραπεία μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω, αλλά η απόφαση που θα πάρω έχει να κάνει αποκλειστικά με το μέλλον μου. Είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνω το καλύτερο για την υγεία μου και το μέλλον μου. Καταλαβαίνω την αγωνία και την ανησυχία των ανθρώπων της ομάδας . Και εγώ θα ήθελα να μπορώ να προσφέρω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.