«Δέσμιοι των φαινομένων βίας»

Εμφανώς απογοητευμένοι από την αναβολή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκαν οι Παπαλουκάς και Διαμαντίδης.

Εμφανώς απογοητευμένοι από την αναβολή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκαν οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης. Οι δυο καλαθοσφαιριστές τόνισαν πως ο αθλητισμός είναι δέσμιος των φαινομένων βίας και συμπλήρωσαν πως στην Ελλάδα υπάρχει ανοχή απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε σε εκδήλωση της «Wind», στην οποία έδωσε το «παρών» μαζί με τον παίκτη του Παναθηναϊκού: «Αν θέλουν, όλα γίνονται, όπως είχε γίνει και στον τελικό του βόλεϊ. Πάντως θα έπρεπε να μας προβληματίσει το γεγονός ότι δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τον τελικό. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Δεν μπορείς να διοργανώσεις κάτι σωστά, όταν έχεις αργήσει τόσες ημέρες».

Στην συνέχεια, ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: «Δυστυχώς θεωρούμε πραγματικότητα τα δικά μας δεδομένα. Στο φάιναλ φορ στο Βερολίνο οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και δεν έγινε τίποτα. Δυστυχώς υπάρχει ανοχή. Στην Ισπανία γίνεται Final 8, αλλά αν γινόταν κάτι αντίστοιχο για παράδειγμα στη Λάρισα, δεν θα υπήρχε μετά η. Λάρισα με τόσους πολλούς οπαδούς διαφορετικών ομάδων».

Επίσης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπογράμμισε: «Δυστυχώς από παλαιότερα παραδείγματα φαίνεται πως δεν μπορούμε να διοργανώσουμε σωστά έναν τελικό. Αν δεν γίνει ο τελικός θα είναι κακό για το άθλημα. Φυσικά και δεν ευχαριστιόμαστε με αυτά που γίνονται. Μια φορά θα γίνει το κακό και μπορεί θύμα να είναι κάποιος παίκτης. Ούτε και ο κόσμος το ευχαριστιέται έτσι. Συμφωνώ να υπάρχει εκτόνωση του κόσμου, αλλά με συνθήματα και φωνές, όχι με ακρότητες».

Σχετικά με την συνεργασίας τους με την συγκεκριμένη εταιρία και για την πρωτοβουλία που πήραν να προσφέρουν 100 ευρώ για κάθε καλάθι που σημειώνουν σε όλες τις διοργανώσεις, ο Παπαλουκάς τόνισε: «Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια, γιατί έτσι μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε τρόπο που θέλει να βοηθήσει και δεν ήξερε τον τρόπο». Από την πλευρά του, ο Διαμαντίδης συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ τη Wind που μου δίνει αυτή την ευκαιρία να βοηθήσω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω όσους περισσότερους πόντους μπορώ. Είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω ένα ίδρυμα στην επαρχία, όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη».

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Νευρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης από τον Θοδωρή Παπαλουκά και στην Εταιρεία Προστασίας Παιδιών με Αυτισμό στην Καστοριά από τον Δημήτρη Διαμαντίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.