Ανένδοτη η ΓΓΑ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι ανένδοτη και πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται ξανά στον ορίζοντα το σενάριο αναβολής του τελικού του Kυπέλλου.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι ανένδοτη μέχρι στιγμής και πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται ξανά στον ορίζοντα το σενάριο αναβολής του τελικού του Kυπέλλου Ελλάδος.

Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν γίνει έως τώρα με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η ΓΓΑ δε θέλει ούτε καν να συζητήσει την πιθανότητα να διεξαχθει το ντέρμπι των «αιωνίων» παρουσία οπαδών, καθώς εξακολουθεί να θεωρεί μεγάλο τον κίνδυνο να εκτροχιαστεί η κατάσταση.

Παράλληλα, δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς έτσι χάνει όλη τη σημασία του. Οι μόνες λύσεις που φαίνεται να είναι υπό σκέψην -μέχρι αυτή τη στιγμή- είναι να παρευρεθούν μέλη των Ακαδημιών των δύο ομάδων, ενώ σκέφτονται και τους «Πελαργούς», αλλά και τους Παλαίμαχους.

Όλα θα συζητηθούν εκτενώς και η απόφαση θα παρθεί στην αυριανή σύσκεψη που θα γίνει στις 10:30 το πρωί της Τρίτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής. Οψόμεθα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.