Μουρμούρες και για Λυκογιάννη

Με καθόλου καλό μάτι δεν είδαν οι ιθύνοντες του Ικάρου την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο κλειστο της Γλυφάδας και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος...
Δημοσίευση: 28/02/2011 - 17:38

Με καθόλου καλό μάτι δεν είδαν οι ιθύνοντες του Ικάρου την ήττα της Κυριακής από τον ΠΑΟΚ στο κλειστο της Γλυφάδας και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος στο ματς με τον Ηλυσιακό.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Καλλιθέας αντιμετωπίζουν ως «τελικό» το παιχνίδι με την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, καθώς αν ο Ίκαρος χάσει θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες από τις οποίες πίστευαν ότι είχε γλιτώσει.

Θα απειλείται άμεσα με υποβιβασμό, πράγμα που δε θέλουν ούτε να το σκέφτονται, καθώς εξ αρχής ξόδεψαν χρήματα για να κάνουν την έκπληξη φέτος και να παραμείνουν στη «μεγάλη» κατηγορία αν και νεοφώτιστοι.

Πλέον, όμως οι μουρμούρες πληθαίνουν και... περιλαμβάνουν και το όνομα του Άρη Λυκογιάννη, καθώς δεν ήταν η πρώτη κακή εμφάνιση στις τελευταίες αγωνιστικές.

Μπορεί ο Έλληνας τεχνικός να είναι αυτός που ανέβασε την ομάδα δύο κατηγορίες, αλλά έπαψε πια να βρίσκεται στο απυρόβλητο και ουδείς ξέρει τι μπορεί να συμβεί αν δεν κερδίσει την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό.

Όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν να είναι ανοιχτά...