Μανωλόπουλος: «Με τον ίδιο ρυθμό κόντρα στη Μακάμπι»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα με τον ίδιο ρυθμό μετά την επιβλητική νίκη επί της Κούμπαν στη Ρωσία.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα με τον ίδιο ρυθμό μετά την επιβλητική νίκη επί της Κούμπαν στη Ρωσία. Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη ξεκαθάρισε ότι για τους «πράσινους» προέχει το παιχνίδι με τη Μακάμπι και μετά θα ασχοληθούν με τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο με κρίσιμα και δυνατά παιχνίδια και ο βαθμός συγκέντρωσής μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Γυρίσαμε από τη Ρόδο και πλέον ασχολούμαστε με το επόμενο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι οι σύνθετες άμυνες που εφαρμόζει ο αντίπαλος μας, με διάφορα σχήματα ζώνης, παγίδες και “man to man”, καθώς αρέσκεται στο ν’ αλλάζει τον τρόπο της άμυνας του.

Θα πρέπει να διαβάζουμε, λοιπόν, την άμυνα σε κάθε επίθεσή μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, εκτελώντας οι παίκτες μας την τακτική πάνω στην οποία προετοιμάζουμε το παιχνίδι. Σαφώς και πάμε μόνο για τη νίκη, χωρίς να μας ενδιαφέρουν καθόλου τα σενάρια του καταρτισμού των ομίλων του ΤΟΡ-16. Εμείς ενδιαφερόμαστε για το τι κάνουμε εμείς και πως θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Όπως προείπα, είναι μια περίοδος με πολύ δυνατά παιχνίδια. Θέλουμε να δουλέψουμε μέσα από την προπόνηση μας, ώστε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα στο γήπεδο. Μετά την αναμέτρηση με τη Μακάμπι ακολουθεί ο νοκ άουτ ημιτελικός με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, με αυτό το παιχνίδι θ’ ασχοληθούμε μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Για εμάς προέχει ο αγώνας με τη Μακάμπι, ώστε να κλείσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Παίζουμε στο γήπεδο μας και είμαστε βέβαιοι πως οι φίλαθλοι της ομάδας θα μας στηρίξουν, όπως κάνουν πάντα, και θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον στόχο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.