Κρίνεται του Μπόιντ

Η κρίσιμη μέρα για Μπόιντ και ΑΕΚ είναι η Τρίτη. Αύριο ο Άγγελος Κορωνιός θα αποφασίσει -και μάλλον θα πει το «ναι»- για το αν ο παίκτης θα ενισχύσει τελικά την ομάδα του

Η κρίσιμη μέρα για Μπόιντ και ΑΕΚ είναι η Τρίτη. Αύριο ο Άγγελος Κορωνιός θα αποφασίσει -και μάλλον θα πει το «ναι»- για το αν ο παίκτης θα ενισχύσει τελικά την ομάδα του στο ματς που είναι ζωής και θανάτου γι’ αυτήν απέναντι στον Ηλυσιακό.

 

Η αλήθεια είναι πως η εξέλιξη της υπόθεσης απόκτησης του Αμερικανού πόιντ γκαρντ με βρετανικό διαβατήριο αρχικά απογοήτευσε τον Έλληνα τεχνικό, καθώς δεν περίμενε πως ο Φλίντερ Μπόιντ θα ερχόταν στην Αθήνα τραυματίας και πλήρως απροπόνητος. Γι’ αυτό και δε μπόρεσε να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης» στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου φάνηκε ξεκάθαρα η αδυναμία της στην σωστή οργάνωση του παιχνιδιού και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Πλέον όμως, παίκτης έχει ουσιαστικά ξεπεράσει το τράβηγμα που τον ταλαιπωρούσε στο πόδι και είναι στη διάθεση του και έτσι στην αυριανή προπόνηση ο Κορωνιός σκοπεύει να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα και αναμένεται να δώσει το «ΟΚ» για την υπογραφή των συμβολαίων, εφόσον βέβαια και ο Μπόιντ ανταποκριθεί θετικά μέσα στο παρκέ.


Την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για το ντέρμπι παραμονής στην Α1 με τον Ηλυσιακό. Η ΑΕΚ έχει έρθει στη θέση που βρισκόταν ο προσεχής αντίπαλος της και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.