“Αφεντικό” στον πάγκο ο Σούμποτιτς

Με τον Λευτέρη Σούμποτιτς στον πάγκο του θα πορευτεί εφ' εξής ο Αρης.

Με τον Λευτέρη Σούμποτιτς στον πάγκο του θα πορευτεί εφ’ εξής ο Αρης. Γεγονός που προέκυψε την Κυριακή με την οριστικοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Νιώθω ότι επιστρέφω σπίτι μου. Ξέρω τι με περιμένει. Η παρουσία μου εδώ λέει πολλά. Αν φοβόμουν δε θα ερχόμουν», δήλωσε ο Σούμποτιτς το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο.

Κατέθεσε, επιπλέον, γνώση για την αντίδραση που υφίσταται για την επιστροφή του στην ομάδα από οργανωμένους οπαδούς, τονίζοντας: «Λυπάμαι πολύ, γιατί αυτή η ιστορία κρατάει 15 χρόνια. Πιστεύω ότι προέχει η ηρεμία στο σύλλογο. Πάνω από όλους, πάνω από τα ονόματα, τον Σούμποτιτς, τους φιλάθλους είναι ο Άρης. Δεν είχα ποτέ τη σκέψη να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα που αγαπάω και έχω δώσει το αίμα μου. Αν αισθανόμουν ότι είχα κάνει όλα αυτά που με κατηγορούν, να είστε σίγουροι ότι δε θα ήμουν εδώ.»

Είπε, μεταξύ άλλων, ακόμη: «Εύχομαι να ξαναγυρίσει ο Άρης εκεί όπου ήταν όταν εγώ ήμουν παίκτης. Θα δώσω τα πάντα γι’ αυτό. Ο Άρης είναι πάντα Άρης. Με όποιον προπονητή, με όποιους παίκτες και αν έχει, πρέπει πάντα κερδίζει. Είναι ο θεός του πολέμου και πρέπει να κερδίζει είτε σε φιλικό παιχνίδι, είτε σε τελικό.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.