Ντρούκερ “Δε χαλαρώνουμε…”

Χωρίς πίεση ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Σάββατο τον Ηλυσιακό ο Αρης (16.00, Novasports3).

Φροντίζοντας, όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντές του, να μην αποσυντονιστεί από τη νίκη που κατέκτησε στον δεύτερο ημιτελικό για το Κύπελλο επί του Παναθηναϊκού (9/2), ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Σάββατο τον Ηλυσιακό ο Αρης (16.00, Novasports3).

Αναμέτρηση για την οποία υπολογίζονται οι Πι Τζέι Τάκερ, Μπόμπι Μπράουν, που δε χρησιμοποιήθηκαν στην αναμέτρηση με τους «πράσινους», λόγω τραυματισμού.

Για το παιχνίδι ο Σαρόν Ντρούκερ σχολίασε: «Υπάρχει μια θεωρία που λέει ότι μετά από μια μεγάλη νίκη, όπως είχαμε εμείς απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, υπάρχει κίνδυνος χαλάρωσης και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτό που χρειαζόμαστε για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό στο Αλεξάνδρειο είναι να κρατήσουμε τις ίδιες παραμέτρους και τα ίδια στοιχεία με τον τελευταίο μας αγώνα. Δηλαδή να παίξουμε ομαδικά και να δείξουμε τις δυνατότητες μας ως ομάδα.»

Ο Γάιος Σκορδίλης, με τη σειρά του, ανέφερε: «Στον αυριανό αγώνα πρέπει να πάρουμε τη νίκη γιατί τη χρειαζόμαστε. Έχουμε μείνει πίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Πρέπει να αγωνιστούμε με την ίδια θέληση όπως και στον τελευταίο μας αγώνα για το Κύπελλο. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και αυτό που μένει είναι να το αποδείξουμε στο παρκέ, στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στην έδρα μας. Ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα μου είναι ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, τους οποίους ελπίζουμε να κάνουμε χαρούμενους παίζοντας το μπάσκετ που μπορούμε και θέλουν να βλέπουν.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.