Κόντρα στον... κακό εαυτό του και τον Πανελλήνιο

Να... ξορκίσει το "κακό" που τον συνοδεύει το τελευταίο διάστημα στο παρκέ και τον κρατά μακριά από νίκες, προσδοκά ο Αρης υποδεχόμενος την Κυριακή τον Πανελλήνιο.
Δημοσίευση: 29/01/2011 - 17:07

Να... ξορκίσει το «κακό» που τον συνοδεύει το τελευταίο διάστημα στο παρκέ και τον κρατά μακριά από νίκες (σ.σ. μετρά διαδοχικά αρνητικά αποτέλεσμα από Πανιώνιο, Ικαρο Καλλιθέας, Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, που συμπλήρωσε η ευρωπαϊκή ήττα από τη Λε Μαν), προσδοκά ο Αρης υποδεχόμενος την Κυριακή τον Πανελλήνιο (16.30, Novasports4).

Παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων, για το οποίο ο Σαρόν Ντρούκερ σχολίασε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο μια καλή ομάδα, τον Πανελλήνιο. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε πολλά πράγματα να αποδείξουμε. Πρέπει να μπούμε μέσα στο παρκέ και να αγωνιστούμε ως ομάδα. Να παίξουμε καλό μπάσκετ με συνέπεια και σταθερότητα. Αλλά κυρίως σε αυτό που πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία και βάση είναι η άμυνα μας, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι.»

Ο Κώστας Σλούκας επισήμανε: «Προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα και σκοπός μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες. Για το λόγο αυτό θα παλέψουμε αύριο κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Πανελλήνιος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι παίζοντας με πάθος σε άμυνα και επίθεση. Δυστυχώς για ακόμα έναν αγώνα δεν θα έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που πάντα μας βοηθούν για το καλύτερο. Έτσι τώρα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη.»