Ντρούκερ: "Πάθος και περηφάνια"

Να δώσουν οι παίκτες του τον καλύτερο εαυτό τους στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλει ο Σαρόν Ντρούκερ.
Δημοσίευση: 22/01/2011 - 15:48

Να δώσουν οι παίκτες του τον καλύτερο εαυτό τους στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλει ο Σαρόν Ντρούκερ. Ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη τόνισε πως τα συστατικά που πρέπει να έχουν οι παίκτες του στο συγκεκριμένο ματς θα πρέπει να είναι πάθος και περηφάνια. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Πι Τζέι Τάκερ για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Αρχικά, ο τεχνικός του Άρη τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι να παλέψουμε δίνοντας το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας. Για εμάς επίσης είναι σημαντικό να παίξουμε με πάθος και με περηφάνια και αυτό θα γίνει αν είμαστε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Ο Πι Τζέι Τάκερ τόνισε για τον αγώνα του ΣΕΦ απέναντι στους "ερυθρολεύκους": «Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Παίζουμε στην έδρα του με την παρουσία κόσμου για πρώτη φορά φέτος στο ελληνικό Πρωτάθλημα και αυτό θα τους δώσει μια επιπλέον ώθηση. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι ώστε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό του και να κάνει το παιχνίδι του».