Χωρίς πίεση κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με την ψυχολογία ενισχυμένη από την επικράτηση την Τετάρτη επί του Πανελληνίου, ετοιμάζεται για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ η Καβάλα.
Δημοσίευση: 14/01/2011 - 22:32

Με την ψυχολογία ενισχυμένη από την επικράτηση την Τετάρτη (12/1) επί του Πανελληνίου και δίχως καινούρια προβλήματα (σ.σ. δεδομένες είναι οι απουσίες των τραυματιών Στεφανίδη, Ζάρρα, Σύμτσακ, Στρναντ, Γκέλιου), ετοιμάζεται για την σαββατιάτικη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ η Καβάλα (17.00, Novasports3).

Παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του «Δικεφάλου», για το οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε συνέπεια στα ριμπάουντ και να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του αντιπάλου μέσα στη ρακέτα.»

Ο Μπράνκο Γιόροβιτς, με τη σειρά του, δήλωσε: «Σίγουρα θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, από δύο ποιοτικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη και σαφώς για εμάς είναι καλό που δε θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και ελέγξουμε το ρυθμό του μπορούμε να κερδίσουμε.»