Μείωσε το πρόστιμο, όχι τις αγωνιστικές

Μένει ως έχει η ποινή των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Αρη για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.

Μένει ως έχει η ποινή των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Αρη για τα επεισόδια που έγιναν από οπαδούς του στο Αλεξάνδρειο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. Δεδομένο που προέκυψε μετά τη σημερινή εκδίκαση στο ΑΣΕΑΔ της έφεσης που κατέθεσαν οι “κίτρινοι”. Το αρμόδιο όργανο αποφάνθηκε στη διατήρηση των αγωνιστικών, αλλά στη μείωση του χρηματικού προστίμου που επιβλήθηκε, επιπλέον, στους «κίτρινους»από από 7.400 σε 5.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι μετά τις αναμετρήσεις με το Μαρούσι και τον Πανιώνιο και αυτή με τον Πανελλήνιο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ενόχλησε τα μέγιστα στον Άρη η εντός έδρας ήττα την Τετάρτη (12/1) από τον Πανιώνιο, γεγονός που κινητοποιεί επιπλέον άπαντες στις τάξεις του για τον αυριανό, εκτός έδρας, αγώνα με τον Ικαρο Καλλιθέας (17.00). Παιχνίδι στο οποίο ούτως ή άλλως στόχος ήταν η κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, η εξέλιξη των πραγμάτων, όμως, κάνει την επιθυμία για αυτό ακόμη πιο έντονη.

«Μετά την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με την οποία χαλάσαμε την καλή αγωνιστική εικόνα μας, αλλά και τη βαθμολογική θέση μας, πρέπει να πάμε στο αυριανό ματς με μεγαλύτερη συγκέντρωση και θέληση για να κερδίσουμε και να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο όσο το δυνατόν καλύτερα. Δε θα είναι εύκολα τα πράγματα, γιατί ο Ίκαρος είναι αξιόλογη ομάδα. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την άσχημη ήττα με τον Πανιώνιο και την κακή ψυχολογική κατάσταση που βρισκόμαστε και να μπούμε αποφασισμένοι, ώστε να δείξουμε τι αξίζουμε ως ομάδα,» δήλωσε σήμερα ο Χρήστος Ταπούτος με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και κατέληξε: «Παρά τις χαζές ήττες που κάναμε στην έδρα μας ξέρουμε πολύ καλά ότι τέτοιου είδους παιχνίδια εκτός έδρας, κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους, είναι αυτά που θα μας φέρουν πιο κοντά στον στόχο που έχουμε.»

Ο Σαρόν Ντρούκερ σχολίασε: «Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο κάνοντας το καλύτερο που μπορούμε. Και για το λόγο αυτό στον σαββατιάτικο αγώνα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.»

Στην αποστολή για το παιχνίδι ο Ισραηλινός τεχνικός συμπεριέλαβε τους: Μπόμπι Μπράουν, Μπράιαντ Ντάνστον, Χρήστο Ταπούτο, Πι Τζέι Τάκερ, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Νίκο Χατζηβρέττα, Κώστα Χαραλαμπίδη, Γάϊο Σκορδίλη, Φάνη Κουμπούρα, Ντέγιαν Μπορόβνιακ, Λίνο Χρυσικόπουλο, Κώστα Σλούκα.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.