Χωρίς ΜακΓκράθ υποδέχεται την Καβάλα

Οριστικοποιήθηκε για τον ΠΑΟΚ η απουσία του Ντόνι ΜακΓκράθ στην σαββατιάτικη, εντός έδρας, αναμέτρηση με την Καβάλα (17.00, Novasports3).

Οριστικοποιήθηκε για τον ΠΑΟΚ η απουσία του Ντόνι ΜακΓκράθ στην σαββατιάτικη, εντός έδρας, αναμέτρηση με την Καβάλα (17.00, Novasports3). Ο κοινοτικός γκαρντ δεν μπόρεσε ούτε σήμερα να προπονηθεί με την ομάδα, με συνέπεια να μην μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του ο Σούλης Μαρκόπουλος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο «Δικέφαλος» εκτίει την πρώτη από τις τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας που του επιβλήθηκαν αρχικά (σ.σ. αναμένεται η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την έφεση που κατατέθηκε) για τα όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Η Καβάλα είναι μία πολύ συγκροτημένη ομάδα, που παίζει ωραίο μπάσκετ, έχει σφριγηλή άμυνα και το παιχνίδι της στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες, τον πλέι μέικερ Παλάσιο και τον σέντερ Σίμονς, αλλά υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι και επικίνδυνοι παίκτες στην περιφέρεια. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή», δήλωσε ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» και πρόσθεσε: «Γνωριζόμαστε πολύ καλά με την Καβάλα, γιατί έχουμε παίξει αρκετά φιλικά παιχνίδια από την αρχή της σεζόν, όμως αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Και θα γίνει με συνθήκες ιδιαίτερες, αφού δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Γενικά είναι πολύ άσχημο για ένα παιχνίδι όταν διεξάγεται χωρίς κόσμο. Ενα ακόμη πρόβλημα που έχουμε είναι η απουσία του ΜακΓκράθ, αλλά ακόμη κι έτσι θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη.»

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης, με τη σειρά του, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί δεν θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε δυνατή άμυνα και να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας. Η Καβάλα είναι καλή ομάδα, στηρίζει το παιχνίδι της σε Παλάσιο και Σίμονς, αλλά δεν πρέπει η προσοχή μας να είναι μόνο σε αυτούς. Τις τελευταίες δύο ημέρες δουλέψαμε αρκετά, πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα, να πάρουμε τη νίκη και για να διατηρήσουμε το αήττητο στο γήπεδό μας.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.