Πεδουλάκης: «Ανεπηρέαστος ο Σπανούλης»

Σίγουρος πως ο Βασίλης Σπανούλης δε θα επηρεαστεί από την υποδοχή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Σίγουρος πως ο Βασίλης Σπανούλης δε θα επηρεαστεί από την υποδοχή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, ενώ ανέλυσε την εικόνα των δυο ομάδων, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο Πεδουλάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά μίλησε για:

… την αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη στην «καυτή» ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Η ατμόσφαιρα θα είναι σίγουρα εναντίον του όμως ο Σπανούλης έχει δείξει ότι δεν επηρεάζεται από αυτά. Αντίθετα λειτουργεί θετικά για αυτόν η καυτή ατμόσφαιρα, έχει αποδείξει ότι είναι παλληκάρι. Το μόνο που μπορεί να τον σταματήσει είναι το ο,τι Παναθηναϊκός τον γνωρίζει πολύ καλά.»

… το αγωνιστικό προφίλ των δυο αποψινών αντιπάλων: «Είναι δυο διαφορετικές ομάδες. Δομημένη ομάδα ο Παναθηναϊκός, φέτος έχασε 2-3 δημιουργούς πολύ σημαντικούς που ελευθερώνουν τους άλλους (Σπανούλη, Πέκοβιτς και Γιασικεβίτσιους),όμως έχει μια πολύ καλή βάση παιδιών ένα άξονα που δεν τον αλλάζει. Και παράλληλα ξεκινάει να βάζει νέα παιδία σε μια προσπάθεια ανανέωσης. Ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο ο ΠΑΟ παρόλο που δεν έχει την ίδια ποιότητα. Ο ΟΣΦΠ φτιάχνεται σε ένα νέο πλάνο ξεφεύγει από τη φιλοσοφία του ΝΒΑ και έχει πολύ καλή περιφέρεια. Το μειονέκτημα του είναι ότι δεν έχει ταχύτητα στους ψηλούς του».

… το ελληνικό πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες ομάδες: «Οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τους δυο. Είναι καιρό τώρα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων. Ανοίγει η ψαλίδα και δεν είναι μονό τα προβλήματα της κρίσης, αλλά τεραστία τα λάθη με τα τηλεοπτικά. Η παραγωγική διαδικασία δεν είναι σε καλό δρόμο καθώς τα παιδία που παίζουν στο εφηβικό δεν μπορούν να κάνουν προπόνηση υψηλού επίπεδου. Η κρίση μπορεί να αφήσει και κάτι θετικό, είναι πιθανόν από ανάγκη να βγουν καινούργια παιδιά».

… τους στόχους του με το Περιστέρι: «Την επιβίωση έχει στόχο το Περιστέρι. Να μπορούν παιδιά από την περιοχή να βρουν βήμα να φτιάξουν τη ζωή τους. Όλα τα αλλά είναι ματαιοδοξίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.