Μπατίστ: «Όχι στα επεισόδια»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ο Μάικ Μπατίστ.
Δημοσίευση: 12/01/2011 - 10:49

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικάνος παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε πως οι φίλαθλοι πρέπει να αφήσουν τους παίκτες να δώσουν τη «μάχη» τους στο παρκέ και να μην κάνουν τίποτα βλακώδες. Ο Μπατίστ μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «Εξέδρα».

Αρχικά, ο έμπειρος παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Αφήστε μας να δώσουμε εμείς τη μάχη για σας. Αφήστε μας να γιατρέψουμε εμείς τον πόνο για εσάς βγαίνοντας στο παρκέ, παλεύοντας μαζί τους και νικώντας τους. Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ σοβαρά. Το μόνο που θέλω, λοιπόν, είναι να μην κάνουν τίποτα βλακώδες. Να μην στερήσουν κάτι από το παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε και θέλουμε να νικήσουμε. Όπως το είπα λοιπόν: αφήστε μας να δώσουμε τη μάχη για εσάς».

Και συμπλήρωσε: «Το κλειδί θα είναι η άμυνα. Πάντα η άμυνα είναι το θέμα. Έτσι έχουμε κατακτήσει τόσους τίτλους όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια από την αρχή του αγώνα προκειμένου να ελέγξουμε τον ρυθμό. Παίζουμε καλά και μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι με στόχο να νικήσουμε και να δώσουμε χαρά σε όσους ανήκουν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».