Κλινήρης ο Διαμαντίδης, κρίνεται του Κέσελι

Κλινήρης παρέμεινε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μάρκο Κέσελι.

Κλινήρης παρέμεινε ο Δημήτρης Διαμαντίδης την Τρίτη, μία ημέρα πριν τη «μητέρα των μαχών» στο ΟΑΚΑ, για τη 12η αγωνιστική της Α1. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε απουσιάσει και από την πρόγραμμα της Κυριακής, λόγω αδιαθεσίας, χθες επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά σήμερα ανέβασε πυρετό και προτιμήθηκε να μην ακολουθήσει την προπόνηση για να μην εξαντληθεί.

Αυτό σημαίνει πως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τον υπολογίζει και θα είναι κανονικά στη δωδεκάδα απέναντι στον Ολυμπιακό στις 21:00, αλλά άγνωστο παραμένει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο διεθνής γκαρντ.

Τελευταία στιγμή του Κέσελι
Λίγεςώρες πριν το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θα γνωρίζει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Μάρκο Κέσελι, στη θέση «3». Ο Σέρβος σμολ φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του στον αριστερό αστράγαλο (ελαφρύ διάστρεμμα). Πάντως προπονήθηκε σήμερα, αλλά κρίθηκε καλύτερο να περιμένουν μέχρι την Τετάρτη για να δουν πως θα αισθάνεται ο ίδιος. Ο Κέσελι δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως θ’ απουσιάσει από ένα ντέρμπι για το οποίο έχει ακούσει τόσα όσον αφορά στην ατμόσφαιρα και είναι αποφασισμένος να σφίξει τα δόντια και να παίξει. Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και αύριο το πρωί ραντεβού για μια χαλαρή προπόνηση, όταν και θα φανεί αν είναι σε θέση να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Μία επίσκεψη, από αυτές που συνηθίζουν βέβαια, έκαναν στο ΣΕΦ, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι την Τρίτη. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακολούθησαν την προπόνηση και το σίγουρο είναι πως και μόνο η παρουσία τους λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογία των παικτών, πριν από έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι το θετικό αποτέλεσμα για να τερματίσει στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, και να έχει το πλεονέκτημα στις τρεις φάσεις των πλέι οφ. Βέβαια, μεσολαβούν 14 ακόμη αγωνιστικές, μία εκ των οποίων περιλαμβάνει και το ντέρμπι «αιωνίων» του ΣΕΦ (2ος γύρος). Ως δεύτερη… επιλογή, αν ο Παναθηναϊκός αποδειχτεί ανίκητος θα είναι για τους «ερυθρόλευκους» η ήττα με τη δυνατόν μικρότερη διαφορά πόντων, προκειμένου να μπορεί να την καλύψει στο ΣΕΦ στο δεύτερο γύρο. Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ στην κανονική περίοδο ήταν στις 17 Φεβρουαρίου του 2007.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.