Κλείνει τον κύκλο ο ΜακΓκι

Ο Αμερικανός σέντερ είναι ο τελευταίος ξένος του Άρη που αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στην ομάδα την ερχόμενη περίοδο

Ο Γκάρι ΜακΓκι κλείνει τον κύκλο των αναχωρήσεων των ξένων παικτών του Άρη από τη Θεσσαλονίκη. Φεύγει αύριο (20/5) για την πατρίδα του, τις ΗΠΑ, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι για να ξεκινήσει προετοιμασία με τους “κίτρινους” εν όψει της ερχόμενης περιόδου, παρότι έχει συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν.
Ο ΜακΓκι, όπως συνέβη με όλους τους ξένους που είχε στο δυναμικό του ο Άρης την περίοδο που πέρασε, υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι συμβόλαιο για 1+1 έτος, με δικαίωμα τόσο ο σύλλογος, όσο και ο ίδιος ο παίκτης να το σπάσουν πριν τη δεύτερη σεζόν, με μια μικρή ποινή. Ήδη, οι “κίτρινοι” έχουν λύσει τη συνεργασία τους με τον Μπορίς Νταλό, ενώ δεν είναι βέβαιο τι πρόκειται να πράξει με τους υπόλοιπους. Θυμίζουμε ότι όταν ο Λάκι Τζόουνς αναχώρησε από την ΄Ελλάδα για τις ΗΠΑ πριν λίγες ημέρες, άφησε να εννοηθεί ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον Άρη.
Γενικότερα, σε ό,τι αφορά στους ξένους που θα έχει ο Άρης στο ρόστερ του την ερχόμενη σεζόν, πολλά θα εξαρτηθούν από το αν καταφέρει η διοίκηση της ΚΑΕ να άρει τα απαγορευτικά μεταγραφών, που έχει επιβάλλει η FIBA. Αν το πετύχει αυτό, τότε αλλάζουν τα δεδομένα και οι επιλογές στην αγορά θα είναι πολύ περισσότερες. Αν όχι, τότε θέλοντας ή όχι, κάποιους από τους νυν ξένους του έμψυχου δυναμικού, θα αποφασίσει να τους κρατήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.