“Καμπάνα” σε ΠΑΟΚ

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ετσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα στερηθεί τους φιλάθλους του για τα επόμενα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 23.400 ευρώ.

Αναλυτικά, οι ποινές που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής:

α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, καθώς και για υβριστικό σύνθημα εντεταμένης εντάσεως με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, για το οποίο (υβριστικό σύνθημα) όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν, ως όφειλαν το άρθρο 27 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, πρόστιμο 3.000,00?

β) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, δηλαδή για κατ΄ εξακολούθηση ρίψη αντικειμένων καθώς και την προσωρινή διακοπή του αγώνα και εκκένωση του γηπέδου, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τρεις 3 αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 7.700,00?

γ) για χρήση κροτίδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μία 1 αγωνιστική ημέρα και πρόστιμο 7.700,00? και

δ) για συμπεριφορά βίας (τραυματισμός του Α΄ διαιτητή του αγώνα) πρόστιμο 5.000,00?, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 29-12-2010.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.