Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γκραντ

Τη μεταγραφή του Τάιρον Γκραντ ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ηλυσιακός.

Τη μεταγραφή του Τάιρον Γκραντ ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ηλυσιακός. Ο Αμερικανός φόργουορντ δοκιμάστηκε στο φιλικό με τον Πανιώνιο από τον Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος στη συνέχεια «άναψε το πράσινο φως» για την απόκτησή του. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Παντελής Γαμπιεράκης έκανε για μία ακόμη φορά την υπέρβαση και ο Ταϊρόν Γκραντ, θα ενισχύσει τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, σε συνάντηση που είχε με τον έμπειρο φόργουορντ και τον εκπρόσωπο του, ολοκλήρωσε την απόκτηση του Αμερικάνου με ιταλικό διαβατήριο παίκτη, κάνοντας πράξη την επιθυμία του Κώστα Φλεβαράκη.

«Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη ώστε να δυναμώσουμε τον Ηλυσιακό σε όλα τα επίπεδα. Και σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιήσουμε τις εισηγήσεις του προπονητή μας. Η προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της ομάδας έχει ακόμη πολύ δρόμο και θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία!» τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ.

Λίγο νωρίτερα από την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, ο Γκραντ, είχε φροντίσει να δείξει σαφή δείγματα της κλάσης του, στο φιλικό αγώνα, προπονητικού χαρακτήρα, με τον Πανιώνιο στα Ιλίσια, που ήταν και η τελευταία (έστω ανεπίσημη) υποχρέωση για το 2010. Η οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ εύχεται σε όλους καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2011!»     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.