Σε αναμονή για ΜακΓκράθ, αναβλήθηκε η Γ.Σ

Διάγνωση διαφορετική από την αρχική, σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, προέκυψε για τον Ντόνι ΜακΓκράθ στον ΠΑΟΚ.

Διάγνωση διαφορετική από την αρχική, σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, προέκυψε για τον Ντόνι ΜακΓκράθ στον ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας φανέρωσε οστικό οίδημα στη λεκάνη, το οποίο αντανακλά στη βουβωνική χώρα.

Εξέλιξη που ενδεχομένως να οδηγήσει στην αποφυγή χειρουργείου. Οριστική απόφαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος θα παρθεί εντός των ημερών. Προσδιορίζεται, όπως και να έχει, πως ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για άλλες δύο εβδομάδες.

Αναβλήθηκε, στο μεταξύ, η αποψινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, λόγω μη απαρτίας μελών. Σε όσους παρέστησαν, ωστόσο, στο κλειστό της Πυλαίας γι’ αυτήν ο πρόεδρος της εταιρείας, Μιλτιάδης Κανώτας, παρείχε ενημέρωση για την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα της χώρας.

 Διαδικασία με την οποία «Θωρακίζεται ο ΠΑΟΚ από πιστωτές που ήρθε η ώρα να εισπράξουν και θα το έπρατταν μέσω κατασχέσεων», όπως δήλωσε ο επικεφαλής του «Δικεφάλου», με την ολοκλήρωση της κουβέντας που είχε με τους μετόχους.

Συμπλήρωσε ο κ. Κανώτας λέγοντας: «Με το άρθρο 99 έχουμε αναστολή πληρωμών εκτέλεσης, προστατεύονται και οι ίδιοι οι πιστωτές που θα εισπράξουν σε βάθος τετραετίας τα χρήματά τους. Εχουμε καταθέσει, επιπλέον, την αίτηση περαίωσης της ΚΑΕ για τις χρήσεις των ετών 2004-2009».

Ερωτηθείς σχετικά για τη σημερινή παραίτηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Παρίση Στογιάννη, απάντησε: «Αφήστε τον να ηρεμήσει δύο-τρεις μέρες και θα δούμε».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη, με βάσει το πρόβλημα του ΜακΓκράθ είπε: «Ο παίκτης θα λείψει για δυο περίπου εβδομάδες. Πώς να κάνουμε μεταγραφή χωρίς χρήματα;»

Υποστήριξε, δε, πως έχει στη διάθεση του ανθρώπους που επιθυμούν να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ, το οποίο θα τεθεί υπό έγκριση από το Πρωτοδικείο (7/1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.