Παπαδόπουλος: Είμαι περήφανος

Απολύτως ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν, εμφανίστηκε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Απολύτως ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ την εφετινή σεζόν, εμφανίστηκε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας σέντερ του «Δικέφαλου» του Βορρά εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας και αναφέρθηκε και στην εφετινή ευρωπαϊκή πορεία των «ασπρόμαυρων». Ο Παπαδόπουλος μίλησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Θυμίζω ότι έχουμε παλέψει όλα τα ματς που έχουμε παίξει εντός και εκτός συνόρων. Είτε ο αντίπαλος είναι θεωρητικά μεγαλύτερος ή μικρότερος από εμάς. Μπαίνουμε μέσα σε όλα τα ματς και τα δίνουμε όλα. Αυτό θα κάνουμε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μία σκληρή προσπάθεια που θα κάνουμε μέσα στο ματς, η μάχη που θα δώσουμε, πιστεύω ότι θα αποζημιώσει τους φιλάθλους μας. Ο κόσμος δε νοιάζεται για δηλώσεις, αλλά για αυτό που θα σε δει να βγάζεις μέσα στο γήπεδο».

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Euro Cup: «Μπήκαμε σε έναν ισχυρό όμιλο, σαν… ασθενείς! Όμως, παλέψαμε σαν ίσοι προς ίσοι με όλους. Ακόμη και στο ματς με την Μπενετόν, τα δώσαμε όλα και είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας και παρά τον αποκλεισμό δε θα έχουμε τύψεις ότι δεν παλέψαμε. Ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση παλεύοντας για την πρόκριση μέσα στην έδρα της Μπενετόν, που θα δείτε ότι θα διεκδικήσει στο μέλλον το τρόπαιο. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία τριετή απουσία από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Φέτος, αποκαταστάθηκε η καλή φήμη που είχε στην Ευρώπη. Η συμμετοχή μας απέφερε πολλές εμπειρίες, ιδιαίτερα στους νέους της ομάδας».

Για την ανάδειξή του σε τρίτο καλύτερο παίκτη του Euro Cup: Για να παίξει ένας ψηλός με πλάτη στο καλάθι θα πρέπει να δουλέψουν σωστά πάρα πολλά πράγματα. Ένας σέντερ, όσο ποιοτικός κι αν είναι δεν μπορεί να παίξει μόνος του. Αλλά όταν βρίσκεις καλή χημεία μεταξύ περιφέρειας και ρακέτας, τότε αποδίδει και ο ψηλός. Στον ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμαστε τις αλλαγές στην γραμμογράφηση του γηπέδου και για αυτό παίζουμε με τον ψηλό».

Για την επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό από το Euro Cup: «Δεν επηρεάζει την ομάδα ο αποκλεισμός. Αντίθετα, θα μας δοθεί χρόνος να προετοιμαζόμαστε καλύτερα για το πρωτάθλημα. Αν μένεις με ένα ματς τη βδομάδα έχεις τη δυνατότητα να γίνεσαι καλύτερος μέσα στις προπονήσεις. Συμπερασματικά, κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις από έναν αποκλεισμό. Δεν έχουμε αλλάξει παίκτες – με αντίθεση την περίπτωση του Ντόζιερ που ήρθε αντί του Σιμς – σε αντίθεση με αρκετές ομάδες της Α1 που έχουν αλλάξει παίκτες και προπονητές. Εμείς έχουμε ένα καλό νοικοκυριό, έχουμε έναν καλό στόχο και κοιτάμε μακροπρόθεσμα να τον πετύχουμε. Μη ξεχνάτε αυτό που συμβαίνει με όλες τις ομάδες του Μαρκόπουλου. Πάντα παίζουν καλύτερα μετά τον Ιανουάριο. Έχουμε να δώσουμε ακόμη πάρα πολλά».

Για τα αρνητικά σχόλια για κάποιους συμπαίκτες του: «Ακούστηκαν πολλά για εμάς από την αρχή της σεζόν. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και σε άλλες ομάδες. Ίσως κάποια αποτελέσματα να ήρθαν ανάποδα, να κάναμε κάποιες ήττες, αλλά από αυτές βγαίνουν κάποια θετικά στοιχεία, επειδή κερδίσαμε από αυτές εμπειρίες».

Για τις χαμένες βολές: «Είναι όντως πολύ μεγάλο πρόβλημα. Πιστεύω, όμως, ότι είναι θέμα ψυχολογίας. Θεωρώ ότι οι νίκες και τα καλά αποτελέσματα που θα έρθουν θα αλλάξουν και τη δική μου ψυχολογία, για να εκτελώ καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.