Μαρκόπουλος: “Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι”

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο τον Πανελλήνιο και ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι...

Με τις… δάφνες από την εκτός έδρας ευρωπαϊκή επιτυχία επί της Ροάν, που τον διατηρεί στο κυνήγι της πρόκρισης για τους “16” του Eurocup, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Σάββατο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1, τον Πανελλήνιο (16.30, Novasports3), ο ΠΑΟΚ.

Αναμέτρηση για την οποία ο Σούλης Μαρκόπουλος, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του συμπεριλαμβανομένου και του Τζάστιν Γκρέι. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ αποκόμισε ενοχλήσεις στο πόδι από το τελευταίο παιχνίδι με τους Γάλλους, η κατάστασή του, όμως, δεν εμπνέει ανησυχία.

“Κι αυτή την εβδομάδα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να μας ξεγελά η βαθμολογική θέση το Πανελληνίου. Πρόκειται για μία καλή ομάδα, που έχει χάσει πολλά παιχνίδια στον πόντο, είναι ιδιαίτερα μαχητική και επικίνδυνη και θέλει ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά μας. Το έδειξε και με τη νίκη που πέτυχε επί της Γαλατασαράι”, τόνισε ο τεχνικός του “Δικεφάλου” για τον αγώνα με τους “ολυμπιονίκες” και πρόσθεσε:

“Είναι αλήθεια ότι προερχόμαστε από μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Eurocup, αλλά το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ στην άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό τον αγώνα και εμείς αλλά και ο κόσμος, για να κερδίσουμε, να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να συνεχίσουμε την πορεία μας με τον καλύτερο τρόπο.”

Ο Νίκος Καλλές, από την πλευρά του, επισήμανε: “Επιστρέφουμε στο γήπεδό μας, για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, μετά από μία χαμένη ευκαιρία που είχαμε την περασμένη αγωνιστική για να πάρουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο ΣΕΦ, αλλά και τη σημαντική νίκη που πετύχαμε εκτός έδρας επί της Ροάν. Είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε έξυπνα και να μη δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλό μας και φυσικά να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας.”

Κατέληξε ο 23χρονος σέντερ λέγοντας: “Εχουμε βεβαίως κι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την επόμενη Τρίτη (σ.σ. Εστουντιάντες), αλλά αυτό θα σκεφτούμε μετά το βράδυ του Σαββάτου. Τώρα το μυαλό μας πρέπει να είναι στον Πανελλήνιο και πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε, συνεχίζοντας και τις καλές εμφανίσεις. Κι όλα αυτά πιστεύω κι εύχομαι ότι θα φέρουν ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.