Μέξας: «Υπάρχει μια πίκρα»

Ο Κώστας Μέξας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο ΚΑΟΔ δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ της Basket League.

Ο Κώστας Μέξας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο ΚΑΟΔ δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ της Basket League. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο προπονητής των Δραμινών έδωσε συγχαρητήρια στον Ντράγκαν Σάκοτα και τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μας. Ήταν κάποιες στιγμές στον πρώτο γύρο που τόσο τα λόγια του κόουτς, όσο και κάποιων άλλων συναδέλφων, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, μου έδιναν κουράγιο. Ίσως έβλεπαν πράγματα που δεν έβλεπα εγώ. Ήταν από τις καταστάσεις που με κράτησαν δυνατό, ειδικά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μέχρι τα τέλη του πρώτου γύρου. 

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ στα πλέι οφ. Η διαφορά από το ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι και τώρα είναι πολύ μεγάλη μέσα στην ομάδα της ΑΕΚ. Ελπίζω να δούμε καλά ματς, η σειρά με τον Άρη θα είναι πολύ καλή για μας τους ουδέτερους και ελπίζω να δούμε γενικότερα καλό μπάσκετ. Έχουμε τέσσερις-πέντε ομάδες καλού επιπέδου και οι υπόλοιπες είναι αξιολογότατες ομάδες και δίκαια βρίσκονται εκεί. Αν και ο Κόροιβος μας πλήγωσε σήμερα, γιατί έκανε νίκες υπέρβασης. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Κόροιβο. 

Ξέραμε ότι η ΑΕΚ, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, μπήκε αποφασιστικά και συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Έτσι και έγινε. Σε αυτό συνετέλεσε και η μεγάλη αστοχία μας. Τα περισσότερα σουτ ήταν καλές επιλογές. Αυτό επηρέασε και το αμυντικό μας κομμάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πιο αποφασιστικοί, πήγαμε πιο πολύ στη διείσδυση, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα, βγάλαμε αρκετές άμυνες και οδηγήσαμε την ΑΕΚ σε λάθη. 

Στο κρίσιμο σημείο χάσαμε δύο τρίποντα, έβαλε ο Ουιλμπέκιν ένα και αντί να πάει το ματς στους 3 πόντους, πήγε στους 9 πόντους και ήταν πολύ δύσκολο πάλι στο 36’ να βρούμε κουράγιο να ξαναγυρίσουμε το παιχνίδι. 

Υπάρχει μια πίκρα, γιατί δεν μπήκαμε στα πλέι οφ, αλλά η ικανοποίηση του ότι η ομάδα σώθηκε εδώ και δύο μήνες και το ικανοποιητικό μπάσκετ που έπαιξε από τα μέσα του πρώτου γύρου και μετά, δεν θα πρέπει να μας αφήνει με άσχημα συναισθήματα. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι είμαι πραγματικά περήφανος για τους χαρακτήρες και τον επαγγελματισμό των παιδιών. Πιστέψτε το ή όχι, είχαμε ένα, δύο το πολύ συμβάντα εντός της ομάδας μέσα στη χρονιά κι αυτά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Ο χαρακτήρας των παικτών κράτησε την ομάδα όρθια και πετύχαμε το στόχο μας με τον δικό μας τρόπο, αυτόν που είχαμε στο μυαλό μας το καλοκαίρι. 

Δεν μίλησα καθόλου για διαιτησία, με εξαίρεση το ματς στα Τρίκαλα. Δεν θέλω να μιλήσω. Ήταν άδικη η τεχνική ποινή, δεν χρειάζεται να μιλάμε την 26η αγωνιστική για διαιτησία. 

Πρέπει να καθίσουμε μαζί με τους διοικούντες, να δούμε τι κάναμε σωστό φέτος και τι λάθος, να αξιολογήσουμε τη χρονιά, να δει η ιδιοκτησία τι θα κάνει όσον αφορά το οικονομικό. Το βασικό κριτήριο θα είναι ο επαγγελματισμός και ο χαρακτήρας των παιδιών. Επιμένω πολύ σε αυτό το κομμάτι». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.