Το Περιστέρι κατέθεσε αίτηση στο BCL

Οι Περιστεριώτες επιστρέφουν στην Ευρώπη ύστερα από 15 χρόνια, καταθέτοντας την Τετάρτη (12/6) την αίτηση συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Με πανηγυρικό τρόπο το Περιστέρι ανακοίνωσε την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς την Τετάρτη (12/6) κατέθεσε αίτηση-δήλωση συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Στην ανακοίνωσή τους οι Περιστεριώτες αφήνουν κι αιχμές κάνοντας προφανώς συγκρίσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αφού αναφέρονται στην αξία των εθνικών πρωταθλημάτων. 

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ενημερώνει πως την Τετάρτη (12/6) κατατέθηκε η αίτηση-δήλωση συμμετοχής στο FIBA Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. 
Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 15 χρόνια, αποτελεί μεγάλη στιγμή για τον Γ.Σ.Π. που από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο FIBA Champions League. Μια διοργάνωση που λειτουργεί με αξιοκρατικά κριτήρια και που δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να «μάχονται» στα εθνικά τους πρωταθλήματα μέχρι την τελευταία στιγμή, για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά, με νίκες επί μεγάλων αντιπάλων και συμμετοχή στα ημιτελικά της Basket League, το ταβάνι μας είναι μόνο ο ουρανός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.