Forum με στόχο τις χορηγίες

Οι "κίτρινοι" διοργανώνουν Ημερίδα την ερχόμενη Τετάρτη (19/6) στο Αλεξάνδρειο με σκοπό την προώθηση του Sports Marketing, αλλά και την προσέλκυση χορηγών

Την προσεχή Τετάρτη 19 Ιουνίου η ΚΑΕ Άρης διοργανώνει στο Αλεξάνδρειο το 1ο ARIS Business Forum, μέσα από το οποίο ευελπιστεί να έχει πολλαπλά οφέλη. Οι “κίτρινοι” θέλουν να φέρουν κοντά τους επιχειρηματίες, οι οποίοι θα στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης να βγει η ομάδα από το οικονομικό τέλμα.
Σκοπός του Forum είναι η οριοθέτηση των στόχων του Sports Marketing της ψηφιακής εποχής. Οι άνθρωποι του Άρη θα παρουσιάσουν ένα καινούριο πρόγραμμα, με νέες ιδέες γύρω από το προϊόν του μπάσκετ, για να το κάνουν πιο ελκυστικό σε εταιρείες, που ενδεχομένως ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την ΚΑΕ.
Στο Forum αναμένεται να δώσουν το παρών πρώην παράγοντες και γενικότερα άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με τον Άρη. Ακόμα, αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι μεγάλων εταιριών από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και άλλες περιοχές, που δραστηριοποιήθηκαν γύρω από τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της ΚΑΕ.
Για τον Άρη, πάντως, απώτερος σκοπός είναι η προσέλκυση χορηγών για τη νέα σεζόν, ένα θέμα που «πλήγωσε» οικονομικά τα τελευταία δύο χρόνια το τμήμα μπάσκετ, καθώς δεν είχε τα έσοδα που θα μπορούσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.