Μπάνκι: “Το τι θα γίνει θα φανεί στο ραντεβού με τον Αγγελόπουλο”

Ο Λούκα Μπάνκι εξέφρασε τα παράπονά του που αν και νικητής στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν δεν παίρνει τίποτε, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του αν και το ύφος του στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, έδειχνε ότι μάλλον θα είναι έκπληξη αν μείνει.

Ο Λούκα Μπάνκι εξέφρασε τα παράπονά του που αν και νικητής στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν δεν παίρνει τίποτε, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του αν και το ύφος του στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, έδειχνε ότι μάλλον θα είναι έκπληξη αν μείνει.  

Αναλυτικά: 

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, το Περιστέρι έκανε εκπληκτική σεζόν, κι είχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, κατακτώντας την 4η θέση. Συγχαρητήρια και στην δική μου ομάδα, ο τρόπος που φτάσαμε εδώ μας δημιούργησε ποικίλα συναισθήματα.

Μετά το 5ο ματς με τον Προμηθέα χάσαμε την φλόγα μας, καθώς επίσης και παίκτες που δεν μπορούσαν να συμμετέχουν πλέον. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε έξτρα κίνητρο μετά από τεσσερα ανταγωνιστικά ματς.

Ευχαριστώ το επιτελείο μου, τους συνεργάτες μου, όλους όσους δούλεψαν καθημερινά για να έχουμε καλό αποτέλεσμα, έκαναν εκπλητική δουλειά. Όλοι έκαναν εκπληκτική δουλειά.

Θυμάμαι τι είπε ο πρόεδρός μας, μας πως η ΑΕΚ έρχεται από μια πολύ μεγάλη χρονιά. Ήταν αποτέλεσμα του ιατρικού τιμ, που δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Την αξία του το ιατρικό τιμ την έδειξε φέτος. Όπως είδατε, σε κάθε ματς, προσπαθήσαμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα, λόγω των πολλών ατυχιών. Ακόμα και σήμερα που ήταν δύσκολο ματς, η κούραση και η ένταση φάνηκαν. Θέλαμε να ολοκληρώσουμε τη σειρά. 

Πρέπει να χαρούμε αυτή την τρίτη θέση, τα προβλήματα που είχαμε σε όλη τη διάρκεια ήταν πολλά, αλλά και συνεχόμενα. Υπήρχαν τακτικά και ψυχολογικά κριτήρια. 

Για το μέλλον: «Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Η ομάδα έχει δώσει κάποια στοιχεία για το τι θα συμβεί. Έχει βγει ένα πλάνο αρκετά ανταγωνιστικό. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστική και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Είναι πολύ συναρπαστικό το να μπει η ομάδα σε ένα νέο γήπεδο. Δεν θυμάμαι δυστυχώς τον αριθμό για το πόσα γήπεδα μου έχει μιλήσει ο Μάκης Αγγελόπουλος, μέχρι να βρει η ΑΕΚ το δικό της.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες μου έλεγε πόσο σημαντικό είναι για την ζωντάνια της ομάδας να έχει το δικό της γήπεδο. Όσον αφορά εμένα, μια συνάντηση με τον Αγγελόπουλο και τη διοίκηση της ομάδας θα δείξει τις προθέσεις. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι έπρεπε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν. Όσο είμαι σε υψηλό επίπεδο προπονητής, έχω δουλέψει σε υψηλό επίπεδο με νέους αθλητές και είναι η πρώτη φορά που πάω σπίτι μου, νικώντας στο τελευταίο ματς, αλλά χωρίς να είμαι πρωταθλητής.

Με τη Σιένα και την Αρμάνι πάντα παρακαλούσα να νικήσουμε το τελευταίο ματς, γιατί πίστευα πως ήταν η αποθέωση. Και μια από τις ανωμαλίες που έπρεπε να ζήσω αυτή τη χρονιά ήταν το… παίζουμε ή δεν παίζουμε, εναλλαγές στην βαθμολογία, διακοπή, ένα πρόγραμμαπου άλλαξε, κι αυτό που δεν είχα ζήσει ήταν να πάω για διακοπές με μία νίκη στο τέλος, αλλά δεν ήταν έτσι όπως το ονειρευόμουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.