Πολλά ανοικτά μέτωπα στον Άρη

Το θέμα του απαγορευτικού μεταγραφών, όπως και αυτό του προπονητή, είναι από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την "κίτρινη" ΚΑΕ και επιζητούν λύση

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα που έχει η ΚΑΕ Άρης. Ζητήματα που χρειάζονται διευθέτηση, ώστε να ξεκινήσει ομαλά η νέα σεζόν. Όλα, όμως, ξεκινούν από τη ρευστότητα στα ταμεία του συλλόγου, που φαίνεται να μην υπάρχει για να δοθούν λύσεις στα μεγαλύτερα από τα προβλήματα.
Οι “κίτρινοι” δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμη το θέμα του απαγορευτικού μεταγραφών που τους έχει επιβάλλει η FIBA. Αυτό σημαίνει ότι έχουν περιορισμό σε ό,τι αφορά στην απόκτηση ξένων παικτών, κάτι που δημιουργεί διπλό πρόβλημα.
Από τη μία, το πρόβλημα είναι για την ίδια την ομάδα, που δεν μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στην αγορά. Από την άλλη, το πρόβλημα είναι για τον προπονητή. Ο Γιάννης Καστρίτης ναι μεν δείχνει να θέλει να παραμείνει στον Άρη, όμως, δεν είναι σίγουρο ότι θα το πράξει αυτό, αν ισχύσει το απαγορευτικό στις μεταγραφές.
Επιπλέον, δεν έχουν κλείσει ακόμη οι οφειλές από τη σεζόν που πέρασε, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους πέντε Αμερικανούς που είχε στο ρόστερ της η ομάδα, όπως και με τους παίκτες που είναι δεδομένο ότι τους θέλει για την επόμενη σεζόν, όπως οι Μποχωρίδης και Τολιόπουλος.

Την ερχόμενη Τετάρτη (19/6) είναι προγραμματισμένο το 1ο ARIS Business Forum, που θα γίνει στο Αλεξάνδρειο, με απώτερο σκοπό για τους “κίτρινους” να βρούνε χορηγούς για την ερχόμενη περίοδο. Στο περιθώριο του συνεδρίου, λοιπόν, αναμένεται να τεθούν και όλα τα παραπάνω ζητήματα από τους διοικούντες την ΚΑΕ Άρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.