Η Χίμκι θέλει και τον Μάντζαρη

Η διοίκηση της Χίμκι εμφανίζεται αποφασισμένη να ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη.
Δημοσίευση: 23/06/2019 - 09:42
Η διοίκηση της Χίμκι εμφανίζεται αποφασισμένη να ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ρωσική ομάδα έχει εντάξει το όνομα του Έλληνα γκαρντ στη μετεγγραφική της λίστα και θα προχωρήσει στην απόκτησή του, αν τελικά συμφωνηθεί να μείνει ελεύθερος από τους “ερυθρολεύκους”.

Οι Ρώσοι δε φαίνονται διατεθειμένοι να προσφέρουν χρήματα στους Πειραιώτες για να αποκτήσουν τον Μάντζαρη, ο οποίος δεσμεύεται έως το τέλος της επόμενης σεζόν με συμβόλαιο. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έχει τον 29χρονο παίκτη στα βασικά του πλάνα για τη νέα σεζόν και πως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Από την πλευρά της, η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, προκειμένου να εξοικονομηθούν τα χρήματα του συμβολαίου του για τις εφετινές μετεγγραφικές κινήσεις.

Η Χίμκι βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Γιάνις Τίμα και δεν αποκλείεται πέρα από την υπόθεση του Λετονού παίκτη να συζητήσει τις προσεχείς ημέρες και το θέμα του Μάντζαρη.