Τα πέντε συμβόλαια που “καίνε”

Η ΚΑΕ Άρης πρέπει να πάρει άμεσα απόφαση σχετικά με την επανενεργοποίηση ή όχι των συμφωνητικών που έχει με ξένους παίκτες, οι οποίοι ήταν στο ρόστερ την προηγούμενη σεζόν - Πότε λήγει η προθεσμία

Περιθώριο μέχρι τις 30 Ιουνίου έχει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για να αποφασίσει, αν επανενεργοποιήσει ή όχι τα συμβόλαια που έχει με τους πέντε ξένους παίκτες, οι οποίοι ήταν στο ρόστερ της ομάδας και την προηγούμενη περίοδο. Αυτό αναφέρει η συμφωνία που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, οι “κίτρινοι” πρέπει να αποφασίσουν, αν θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ ή όχι τους Μπελ, Τζόουνς, Χάρις, Κάιζερ και ΜακΓκι. Θυμίζουμε ότι ο έκτος ξένος, ο Νταλό, έχει ήδη λύσει το συμβόλαιό του με τον Άρη. Αν οι “κίτρινοι” αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να διατηρήσουν τους πέντε ή κάποιους από αυτούς, πρέπει να τους καταβάλουν ένα ποσό, αφήνοντάς τους στη συνέχεια ελεύθερους. Στην περίπτωση που τους κρατήσουν όλους ή κάποιους από αυτούς, τα συμβόλαια για τη νέα σεζόν προβλέπουν αυξήσεις στις απολαβές τους της τάξης του 15-20%, κατά περίπτωση.
Πάντως, και στην περίπτωση που οι “κίτρινοι” ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους πέντε ξένους ή κάποιους εξ αυτών, αυτό δεν σημαίνει ότι τους δεσμεύουν υποχρεωτικά για τη νέα περίοδο. Αν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς θέλουν στην πορεία να συνεχίσουν αλλού, τότε μπορούν να καταβάλουν ένα ποσό στην ΚΑΕ Άρης και να υπογράψουν σε όποιον σύλλογο επιθυμούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.