"Βλέπει" Μποχωρίδη ο Προμηθέας

Ο αρχηγός του Άρη είναι στο στόχαστρο της ομάδας της Πάτρας, ενώ οι "κίτρινοι" έχουν δυσκολίες να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους
Δημοσίευση: 27/06/2019 - 18:34
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Προμηθέα Πάτρας. Ο αρχηγός του Άρη φέρεται να πληροί τις προϋποθέσεις του τεχνικού επιτελείου της πατρινής ομάδας, οπότε γίνονται ήδη συζητήσεις για την μετακόμισή του στην αχαϊκή πρωτεύουσα από τη Θεσσαλονίκη, όπως λένε σχετικές πληροφορίες.

Ο Έλληνας περιφερειακός έχει συμβόλαιο με τους "κίτρινους", το οποίο έχει ημερομηνία ανανέωσης για την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα είναι η 15η Ιουλίου. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε, όμως, ότι ο Μποχωρίδης έχει λαμβάνειν από τον Άρη χρήματα όχι μόνο από τη σεζόν που πέρασε, αλλά και από την προηγούμενη. Όπως και ότι η ανανέωση του συμβολαίου του με τους "κίτρινους" σημαίνει αύξηση των αποδοχών του. Δύσκολα πράγματα είναι όλα αυτά για τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στην παρούσα φάση!

Εξίσου σημαντικό είναι το εξής στοιχείο, ότι ο Προμηθέας φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Μποχωρίδη για δύο έτη, με ιδιαίτερα ικανοποιητικές αποδοχές. Μένει να φανεί, αν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να κάνει την ανατροπή και να κρατήσει τον παίκτη ή αν ο παίκτης έχει καλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα.