Με Φλιώνη και Χρηστίδη έπεσε η αυλαία (pics)

Οι δύο παίκτες του Αρη δίδαξαν τα μυστικά του αθλήματος στο Basketball Camp του Ganon Bake στα Νέα Μουδανιά

Με την παρουσία του Δημήτρη Φλιώνη και του Βασίλη Χρηστίδη ολοκληρώθηκε το Basketball Camp του Ganon Bake στα Νέα Μουδανιά. Οι δύο παίκτες του Αρη (σχετική φωτό) έδωσαν το παρών και δίδαξαν τα μυστικά του αθλήματος.

Οι ασκήσεις είχαν τα πάντα. Ατομική και ομαδική προπόνηση σε γκρουπ με την παρουσία του ζεύγους Baker (Ganon και Melissa) και του κόουτς, Δημήτρη Γαλάνη. “Εμείς πιστεύουμε σε εσάς για αυτό είμαστε εδώ. Πιστέψτε και εσείς στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτά που μάθατε” ήταν το μήνυμα στην αυλαία του καμπ.

Στο Βερολίνο 

Οι Ganon Baker και ο Δημήτρης Γαλάνης πριν από τα Νέα Μουδανιά είχαν βρεθεί στο Βερολίνο (21-24/6), όπου δίδαξαν με επιτυχία σε σεμινάριο υπό την αιγίδα της Γερμανικής Ομοσπονδίας. 

“Για μένα είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε σε όλο τον κόσμο και να μοιράζομαι τις γνώσεις μου σε επίπεδο βελτίωσης των δεξιοτήτων του κάθε προπονητή και του κάθε αθλητή. Σίγουρα, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία”, τόνισε ο Ganon Baker. 

Από την άλλη μεριά, ο Δημήτρης Γαλάνης, που ανέλαβε ουσιαστικά να οργανώσει και το όλο εγχείρημα πρόσθεσε: “Το να σε καλεί μια Ομοσπονδία σα τη Γερμανική σε ένα σεμινάριο υπό την αιγίδα της είναι μια πολύ θετική εξέλιξη και αναγνώριση της δουλειάς σου. Νομίζω πως ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό τετραήμερο, στο οποίο δουλέψαμε πάνω στις ανάγκες του σύγχρονου μπάσκετ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.