Μεγάλο ενδιαφέρον για τον Φλιώνη

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Φλιώνη, σε περίπτωση που αποφασίσει να μείνει ελεύθερος από τον Άρη, τις επόμενες εβδομάδες.
Δημοσίευση: 05/07/2019 - 08:18
Αυξάνεται το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Φλιώνη, σε περίπτωση που αποφασίσει να μείνει ελεύθερος από τον Άρη, τις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τέσσερις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, έχουν εντάξει το όνομα του νεαρού παίκτη στις μετεγγραφικές τους λίστες και παρακολουθούν τις εξελίξεις, σχετικά με το μέλλον του.

Ο Έλληνας παίκτης περιμένει από την πλευρά του τις κινήσεις της διοίκησης τόσο σε επίπεδο προπονητή, όσο και στο θέμα των οφειλών. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση του Άρη οφείλει στον Έλληνα παίκτη πάνω από τα μισά χρήματα, που έπρεπε να πάρει την περσινή σεζόν. Την περσινή σεζόν, ο Φλιώνης είχε 4,7 πόντους και 1,2 ριμπάουντ, σε 26 αγώνες με τους “κίτρινους”.

Παράλληλα, η διοίκηση του Άρη ψάχνει λύση και στο θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος επίσης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. Τέλος, στο θέμα του νέου προπονητή, ο Σούλης Μαρκόπουλος φέρεται να έχει πάρει προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “κίτρινων”.