Η εξήγηση του Ντένμον και η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Ο Μάρκους Ντένμον έδωσε τη δική του εκδοχή για ποιο λόγο δεν θα συνεχίσει στους "πράσινους", οι οποίοι θα οδηγήσουν την υπόθεση στη FIBA.
Δημοσίευση: 05/07/2019 - 22:26
Ο Μάρκους Ντένμον, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ξεκαθάρισε για ποιο λόγο δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και πως η νέα σεζόν θα τον βρει και πάλι στην Κίνα. 

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός έγραψε:

"Για να είμαι ξεκάθαρος, θέλω να πω ότι αγαπώ τους φιλάθλους και τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Είμαι ευγνώμων για τον καιρό που πέρασα στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό. Φέτος υπήρχε μία οψιόν στο συμβόλαιό μου, η ομάδα να μου στείλει ενημέρωση μέχρι τις 19 Ιουνίου, αν θέλει να με κρατήσει. Από την στιγμή που αυτή η ημερομηνία παρήλθε και δεν έλαβα κάποια επίσημη ενημέρωση, ήμουν free agent. Είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω στους Golden Bulls της Κίνας για τη νέα σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη δουλειά".

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού διαψεύδεται η παραπάνω δήλωση και μάλιστα η πράσινη διοίκηση σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταφύγει στη FIBA για να ρίξει φως στην υπόθεση. 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος τονίζουν πως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ενεργοποίηση του συμβολαίου του παίκτη και απλά η διαφορά ώρας ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ ήταν ο λόγος που δεν ήταν εντός προθεσμίας. 

Έτσι, το λόγο έχει πλέον η Παγκόσμια Ομοσπονδία για να λυθεί οριστικά το κεφάλαιο "Ντένμον" στον Παναθηναϊκό.